Gyerekes szokasok felnottkent - nektek/csaladtagoknak/parotoknak is van egy par?
Kivancsi lennek kinek milyen "gyerekes" szokasai vannak felnottkent! Vannak-e olyan dolgok, amiket inkabb nem osztasz meg masokkal (meg a csaladdal sem), mert cikinek erzed?
Irok egy par sajat peldat, egyiket sem erzem cikinek. :D
- csak ugy tudok elaludni, ha szorongatok valamit - parna, plüssallatka, stb.
- jobban szeretem a kakaot, mint a kavet
- mai napig rendszeresen nezek rajzfilmeket, gyerekeknek es felnotteknek valokat
- min. 4-5 darab Spongyabobos bogre boldog tulajdonosa vagyok
- plussallatokat gyujtok
Ja es 29/N :D
De aranyos! :)
Nekem bárányos bögrém van,
kislányoknak való gyümölcsös ajakápoló,
csillogós gyerekszappan. :D
31/n
- plüssállattal alszom (páromat nem zavarja, hosszú karja van, mindkettőnket át tud ölelni)
- Snoopy-s pizsamám van (ez főleg nem zavarja, nem érdekli, mi van rajtam éjjel, amikor alszunk)
- én is imádom a kakaót, vajas kenyérrel vagy pirítóssal
- imádom az ovisteát (sok citrom/narancs, jó édesen - párom is szereti)
- rajzfilmeket együtt nézünk
- szeretek gumikacsákkal fürdeni (páromnak nem volt, de szeretett volna, úgyhogy vettem neki is)
És alig várom, hogy legyen gyerekünk és újra Legozhassak. :))))
Szerintem amíg ezek megvannak, nem leszünk besavanyodott, mindent túl komolyan vevő vénasszonyok és -emberek, akiknek az egyetlen örömük, ha szekírozzák a szomszédokat, gyerekeket, fiatalabbakat stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!