Mi a legnagyobb problémád az életben amit jó lenne sürgősen megoldani?
Menthetetlenül magányos vagyok, és nem tudom mit kezdjek magammal..
20F
Egy férfit 2013 óta ismerek. Haverok vagyunk. Párszor bepróbálkoztunk egymásnál, mindig én rontottam el. Mostanra már nagyon zavar a helyzet. Közölnöm kellene, hogy nem tudok haverként tekinteni rá, vagy szakítsuk meg a kapcsolatot, vagy próbálkozzunk, de ezúttal én másképp állnék hozzá (lassan, randikkal kezdve, és konkrétan elmennék valamilyen terápiára). Amúgy fogalmam sincs, ő mit érez per pillanat, azt tudom, hogy 30 feletti, egyáltalán nem 'fogyatékos' emberként mégsincs senkije.
Ha a kapcsolat megszakítása mellett döntünk, akkor elkezdek ismerkedni valahogyan, valahol... Plusz terápia...
Jó lenne végre szakmai tapasztalatot szerezni. Tanultam valamit, abban nem tudtam elhelyezkedni, tanultam más valamit, átvert 2 cég is, most meg itt a Covid-válság.
Jó lenne, ha végre stabilan gyűlne a pénzem, rengeteg dolgot kellene lecserélnem.
Jó lenne, ha még többet vagy intenzívebben tudnék sportolni, a sok édességről le tudnék állni. (kinézetre csak minimálisan vagyok túlsúlyos, vagy még annyira se, tehát ne hájgombócnak képzeljetek azért).
A párkapcsolat kérdésén felül is jó lenne találni egy jó pszichológust.
Meg végre elkezdeni élni, élvezni az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!