Mi a legnagyobb problémád az életben amit jó lenne sürgősen megoldani?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 18:10
12/27 anonim válasza:
A gyerekkorom miatt szerzett mentális problémáim vannak, ami ellen foggal körömmel küzdök. Remélem egyszer sikerül leküzdenem. Bár már rendben van az életem, a múlt mindig kísért és a szüleimre ugyanúgy nem számíthatok. Nem kell olyan brutális dolgokra gondolni, stresszkezelés hiánya, deperszonalizáció, ilyesmik, próbálok teljes életet élni, szerető férjem van.
13/27 anonim válasza:
Jelentos tulsuly. Emiatt a ferfiak ram se neznek, de nincs is kedvem ismerkedni. Csak nagyon hianyzik egy igazi tars.
14/27 anonim válasza:
Normálisan kéne kajáljak hogy meghízzak végre. Ez az ami minden nap üldöz, de nehezebb mint diétázni.
A legtöbb "csontvázat" a szekrényben tartom igyekezve azon hogy ki ne boruljanak. Remélem érted:)
15/27 anonim válasza:
Le kéne szedetnem a fog követ.
Nagyon nehezen szánom rá magam.
Ha eszembe jut a fogorvos gyomor ideget kapok.
Jó lenne ha ezt érett felnőtt módjára tudnám kezelni.
Nagyon gyerekesnek tartom ezt a fogorvostól való félelmet.
16/27 Miss Endzsi válasza:
Hiteltartozás megoldása egyetem mellett. Nem akarok levelezőre menni, félek, hogy nem vennének fel sehova így, csak egy érettségim van.
17/27 anonim válasza:
Egy nyelvvizsgát akarok de időt ia kéne rá forditani
És megoldódna egy csomó bajom a munkámban és lehetne akár uj állásom
18/27 anonim válasza:
#12-es vagyok, a soványsággal ennek is küzdök. 165 cm nagas vagyok és 48 kiló körül. De bármennyit eszem, nem tudok hízni. Rám biztos így hat a stressz, illetve genetika. 14-esnek.
19/27 anonim válasza:
A, egy munkámhoz kapcsolódó probléma, majd;
B, munkahelyváltás.
20/27 anonim válasza:
Párom munka gondjai.
Pénz dolgok, hogy nem tudok spórolni, pedig nem keresek rosszul, de kifolyik a kezemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!