Tizenévesen és huszonévesen mik voltak a legnagyobb problémáitok, gondjaitok?
Tizenévesen családi gondok, a szüleim által rám helyezett nyomás, illetve az, hogy bekerüljek egyetemre.
Huszonévesen a tanulás, a munka és a magánélet összeegyeztetése.
Huszonévesnek lenni szerintem jobb.
Tizenévesen; Tetszem-e neki? Miért nem barátkozik már velem? Elég csinos vagyok-e?
Huszonévesen: A saját lábamra akarok állni,attól félek hogy nehéz lesz! Találok-e valakit,akivel szeretjük is egymást,és jó társam lesz?
Harmincévesen: Remélem mindig tudom majd fizetni a fizetnivalókat. Remélem jobban fogunk élni. Mikor jön már a baba? Hosszú lenne most mindet leírni..,
Tizenévesen:
hogy jól menjen a Simsonom,és legyen benne mindig benzin.
Huszonévesen:
minél hamarabb szereljek le a katonaságtól,majd
mikor már saját családom lett,legyen sok jól fizető munka,na meg persze jó legyen a Wartburgom,és ugyancsak a benzin :).
Tizen:
Apám egy alkesz állat.
Kinek a neve alatt lehetne 15 évesen céget alapítani?
Munka munka munka
Huszon:
Hol vegyek vízparti telket, ahol a helyrejött faterommal horgászhatunk?
Érdemes e becsajozni ha amúgy nem hiányzik?
Munka munka munka
Tizemévesen: csajok, bulik, tanulás
Huszonévesen: tanulás, csajok, bulik
15 évesen felszedett egy pszichopata. Sőt, még bele is szerettem. 28 évesen sikerült megszabadulnom tőle. Minden lehetséges poklot megjártam ezidő alatt. Eleinte azt éreztem legnagyobb problémának, hogy a szüleim meg próbáltak védeni tőle. Aztán azt, hogy mindenki "alaptalanul" gyanusítgatja a szerelmemet és csak én tudom az igazságot.
Huszonévesen pedig az, hogy nem tudtam tőle megszabadulni, mert addigra rájöttem, hogy mindenkinek igaza volt.
Tizenévesen hogy túléljem a mindennapi ordítozást otthon és a veréseket az iskolában úgy hogy a tanulmányi eredményem kitűnő legyen és elmehessek otthonról koliba.
Huszonévesen hogy hogyan tartsam el magam egyetem mellett úgy hogy az éjszakai gyári munka ne tükröződjön az eredményeimen.
Köszönöm mindenki válaszait, még jöhetnek.
Nekem tizenévesen:
az eleinte szimpatikus osztállyal megromlott a viszonyom, elég sok stressz a tanulás miatt (jó jegyek, elit suli, kemény elvárások), családi veszekedések, viszonzatlan szerelem, állandó betegség miatti kezelések
Huszonévesen:
jól döntöttem-e az egyetem kapcsán, egy-két lekezelő rokon, édesapámnak van-e súlyos betegsége, hogyan lesz sikerem egy adott dologban (művészeti ág, nem megélhetési forrás, csak ilyen oldalprojekt), munkakeresés, az állandó betegségeim rosszabbodása vagy stagnálása, fogyókúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!