Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire ellenszenvesek...

Miért ennyire ellenszenvesek a romákkal szemben??

Figyelt kérdés
Magyarok között is van éppen legalább annyi semmirekellő, mind közöttük. Tehát nem értem!

2020. nov. 24. 11:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Mit kezdek? Ezelőtt nem tettem fel hasonló kérdést!

2020. nov. 24. 11:52
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Eddig háromszor jöttek oda hozzám fenyegetően a cigányok, hogy kérik a cipőmet, a 3 éves unokahúgomnak a játszótéran beszólogattak hogy mit vigyorog, amikor fiatalabb voltam elég sokáig baszogatrak a buszon, és ugyanazok az preg néniket köpdösdék megymagokkal...

Van cigány barátom, de az átlag egy paraszt, utólsó semmirekellő, suttyó.

2020. nov. 24. 12:01
 13/25 anonim ***** válasza:
38%
Akkor olvasd vissza, amit az "elvtársad" már ámokfutott itt...
2020. nov. 24. 12:01
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
11-esnek szólt a 13-as kommentem.
2020. nov. 24. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Engem állt már körül egy 20-25 fős horda konyhaölő késsekkel a kezében, széklábakkal, husángokkal a tenyerüket csapkodva úgy, hogy egyiknek sem ártottam semmit. Nem tudom, hogy egy ilyen élmény átélése után te miként viszonyulnál hozzájuk. Az esetek igen túlnyomó hányadában csak hordákba verődve érzik az "erőt", - egyenként a többségük csak "főnöközik" és behúzza fülét-farkát. Sok embernek piszkálja az igazságérzetét, hogy amíg segélyekkel tömi őket az állam, addig hordákba verődve inzultálhatnak bárkit, akit kinéznek maguknak és amíg egy nem roma származású emberre 10 másodperc alatt rendőrt hív az ellenőr egy tömegközlekedési járművön, addig ők gyakorlatilag azt tesznek azzal, és ott, amit akarnak, mert nincs aki lebasszon nekik egy gyógykokit időközönként! A kórházakban, az önkormányzatoknál és úgy egyébként, sehol nem mutatja a jelét a romák többsége, hogy ők szeretnének építő jelleggel beintegrálódva a társadalom részévé válni. Természetesen vannak olyan kivételek, akik nem érdemlik meg, hogy az általam leírtakkal egy kalap alá lehessen venni őket, de sajnos nevezhető átlagosnak, amiket a fentiekben írtam. Nem nagyon tudok olyan dolgot leírni, amiért érdemes lenne pátyolgatni, előnyökhöz juttatni a roma közösséget - már csak annak ismeretében sem, hogy amit megígér neked egy roma, azt csak akkor nyugtázhatod pozitívan, amikor már teljesítette az ígéretét.
2020. nov. 24. 12:03
 16/25 anonim ***** válasza:
2020. nov. 24. 12:03
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező ha nem tetszenek a válaszaink akkor bocsáss meg nekünk,most itt mindenki csak miattad művelődésbe fog kezdeni.

Én már el kezdtem.

[link]

Haladok.

[link]

Úgy érzem megvilágosodtam,hihetetlen módon mindenféle zenét szeretek a szó szoros értelmében,cigány számokat is hallgatok és igen élvezem őket.

[link]

2020. nov. 24. 12:06
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

Mindenféle híradókban mutatott verekedések, balhés esetekről szóló cikkek főszereplői zömmel ők. Legutóbb azért vertek meg valakit, mert bátorkodott szólni, hogy engedjék leszállni anyukát a babakocsival...

Az emberekben a sok eset, meg az, hogy sajnos szinte mindenkinek van ismerőse, akinek van velük rossz tapasztalata, óvatosságra inti velük szemben.

Nagyon-nagyon szomorú, ha közülük valakit ilyesfajta előítéletek miatt nem vesznek fel állásra. Tapasztaltam már azt is, hogy előítéletes közegben milyen szeretettel fogadták azt, aki ugyanazt a viselkedést mutatta, mint a többségi társadalom (vagy nem tudom miképpen fogalmazzak).

2020. nov. 24. 12:11
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, te ugye a TASZ-nak dolgozol?

aztán most megint tudsz írni egy cikket arról, hogy milyen rasszisták a magyarok, lám a GYK-n is...

ROTFLMAO

2020. nov. 24. 12:17
 20/25 anonim ***** válasza:
97%

A tobbseggel ertek egyet, a tapasztalatok azok, amik ezt leginkabb befolyasoljak. Mondom ezt ugy, hogy nekem is van rendes, erettsegivel es technikumi vegzettseggel rendelkezo dolgos, muvelt cigany baratom. O is megveti a legtobbjuket.

Egyebkent hadd hozzak fel egy kemeny peldat: par evvel ezelott olvastam pontosan ennek a temanak a kapcsan egy elmenybeszamolot. Villamos, fiatal csajszi all a tomegben. Felszall egy roma par. A roma srac elkezdi gatlanstalanul bamulni, stirolgetni a fiatal lanyt, aki igyekszik mashova nezni. A roma asszony eszreveszi ezt es mit tesz? Nekimegy a fiatal lanynak, hajat tepi, az oromlany szo minden letezo tragar verziojaval megilleti kozben. Addig uti-veri szegeny lanyt, ameg le nem szallitjak ot es a parjat a villamosrol. Es ez nem egyeduli eset!!! Tobb hasonlo esetet olvastam mar, ahol ok nelkul bantanak feher embereket, csakmert peldaul a parjuk egy paraszt, vagy mert csak veletlenul ra mertel nezni.

2020. nov. 24. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!