Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire ellenszenvesek...

Miért ennyire ellenszenvesek a romákkal szemben??

Figyelt kérdés
Magyarok között is van éppen legalább annyi semmirekellő, mind közöttük. Tehát nem értem!

2020. nov. 24. 11:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Gyere ide, majd megtudod (BAZ).
2020. nov. 24. 11:15
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk van egy városrész, ahol a lakosság többsége roma. Nekem nincs bajom azzal, ha valaki roma. De miért van az, hogy nem szállok le és fel ott, főleg ha roma van a megállóban? Talán mert a buszra való várakozás közben mindenféleképpen belekötnek az emberbe, énekelnek, mutatványoznak, leköpnek, kocsikat dobálnak kavicsokkal, belerúgnak az ember táskájába, esetenként az emberbe is, megtapossák az emberek cipőit és közben beszólnak. Ezt minden korosztálynál bátran eljátszák, idősökkel, gyerekekkel, fiatal hölggyekkel.

Magyarok mellet (amennyiben józan állapotban van az illető) nem kell ilyentől tartanom. Én pedig ilyenkor annyit tehetek, hogy ignorálom és eltűröm neki ezeket, különben jönnek a testvírek is.

17/L

2020. nov. 24. 11:20
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen, csak tudod az arányok mások. A cigányok között sokkal nagyobb %-ban vannak olyanok, akik beszólnak, megvernek, betörnek, stb.
2020. nov. 24. 11:25
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Ezt komolyan kérdezed?
2020. nov. 24. 11:25
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Én láttam embert kirabolni 2x- romák voltak. Engem is zaklattak életemben 3x-romák voltak. Munka közben is vertek már át, kezelhetetlenek voltak. Ott van bennem az előítélet sajnos.
2020. nov. 24. 11:26
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Forditva. ök miert ellenszevesek a magyarokkal szemben eleve.
2020. nov. 24. 11:35
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
A rossz tapasztalatok miatt. Tehát mondom,nem előítéletekről, hanem TAPASZTALATOKRÓL beszélünk.Ezt az tudja aki olyan helyen nőtt fel ahol sok roma is lakott.Tiszteletlenség,durvaság,erőszakosság,mások provokálása,kötözködés,a társadalmi együttélés szabályainak semmibevétele,lopás,munkakerülés,általános igénytelenség.Ennyi nem elég? Falvak, városok züllöttek le tejesen,mert normális ember nem képes ezt elviselni,inkább elköltözik.Az egykor virágzó, hangulatos falu vagy város helyett meg marad egy gettó, egy undorító,bűzlő nyomornegyed.Ez a cigány módi. Vannak köztük is olyanok akiknek ez elviselhetetlen és inkább odébb állnak és élnek a magyarok között mint a saját fajtájukkal.Nekik a legrosszabb mert őket a cigányok megvetik, a magyarok pedig kiközösítik. Szar ügy ez,megoldás pedig csak akkor lesz erre ha a cigány társadalom fejében átrendeződnek az értékek,nem lenézik, hanem megbecsülik a dolgozó embert,meglátják a munkában a felemelkedéshez,a minőségibb élethez vezető utat.
2020. nov. 24. 11:40
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Figyel én éltem köztük és sajnos nehéz ki mondani de ők sokkal jobban ellenszenveszek és rasszisták,vannak rendes cigány ismerőseim akiket sajnálok mert le nézik őket a sok buta társuk miatt,sokkal keményebb munkát is találni nekik és többet kell hajtani nekik mert be kell bizonyítani hogy ők nem olyanok mint a többi.
2020. nov. 24. 11:47
 9/25 anonim ***** válasza:
30%

Megint kezded, kérdező?

Pár nappal ezelőtt már bedobtad a gumicsontot - nem volt elég a lilaködös világodat helyretévő reális kommentek sokasága????

2020. nov. 24. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

#6: ITT a pont!

Egyszerűen leparasztozzák a magyarokat, ők sokkal rasszistábbak a magyarok iránt, mint fordítva.

2020. nov. 24. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!