Biztonsági őrként egyszer nagyon megvertek, az normális hogy már azóta nem merek ebben a szakmában dolgozni?
Egy nő csúnyán megsérült egy buszon, azóta nem mer arra a bizonyosra rászállni. A többire igen, és az a bizonyos busz sem híres a balesetekről, szimplán balszerencsés nap volt.
És én teljesen megértem a nőt, hiába nem racionális a félelme. Normális dolog, hiszen trauma érte.
A te félelmed jogosabb, mert hát ugye okkal vesznek fel biztonsági őröket.
Szóval nyugi, teljesen normális.
Ez a meló már csak ilyen,normális hogy félsz.
Esetleg el mehetsz recepciósnak is de akár hol előfordulhat a baj főleg a mai világban.
Ha nem fair küzdelemben vertek meg, hanem pl. hátba támadtak, többen voltak, komolyabb eszköz volt nála, sokkal nagyobb volt nálad (alapvetően utóbbiban nem hiszek, hogy méret=verekedéstudás, de valljuk be van az a méret különbség, ahol hiába tud az ember verekedni, nem sok esélye van).
Tehát ha ezek közül valamelyik, vagy egyszerre több áll fenn, akkor én a helyedben átgondolnám az egészet, hogy nem a biztonságiőr tudásoddal van a gond.
Viszont ha fair küzdelemnek volt mondható amikor kikaptál, akkor teljesen érthető az elkeseredettséged. De ebből is van kiút. Ha még nem tetted, kezdj el valamilyen küzdősportot tanulni és/vagy kezdj el kondiba járni kicsit komolyabban. Hátha ettől visszatér az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!