Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neke is gyorsan megy az idő??

Neke is gyorsan megy az idő??

Figyelt kérdés
21F vagyok.... mintha csak tegnap lettem altalanos iskolás , és közép iskolás, világosan emlekszem 3-4 évvel ezelőtt mikor ültem a közép iskolai padban... és néhány szép órára mikor nevettunk együtt a spanokkal... 2 éve már dolgozom, sokszor kérdem hol vannak azok a szép iskolás napok?! Ilyen gyorsan elszáll az idő.....😰 szinte megszületünk, felnövünk élünk és meghalunk..... :/ remelem van valami lelek világ a halál után is hogy együtt leszünk szeretteinkel
2020. nov. 20. 17:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Neked**** javítva
2020. nov. 20. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem az általános iskola 20 évnek tűnt. Középiskola is lassan mert az általános alatti sérüléseket szihológissal kellet megoldani. Ellenben a 8 év egyetem nagyon rövid időnek tűnik.
2020. nov. 20. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs időérzékem. Minden egybefolyik.
2020. nov. 20. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amit most érzel, ez még hagyján! Kb 26-28 körül ugrik majd egyet a biológiai órád, aztán 35, majd 50 körül. Na akkor aztán tényleg száguldanak majd az évek!
2020. nov. 20. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 20. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a középiskola egybefolyik, nem éreztem jól magam, és nem is történt túl sok dolog akkor egy átlagos napon, héten, hónapban. Ellenben huszonévesen bejártam vagy 50 országot, éltem 4 kontinensen, cégeket alapítottam, doktoriztam, kutattam, csajoztam, kalandoztam mindenfelé, és úgy érzem nagyon lassan telt el. Ha megtöltöd tartalommal, akkor lassú és élvezetes lesz, ha meg zombi robotpilóta módban élsz, akkor elpárolog.
2020. nov. 20. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát igen. 30 éves elmúlsz, mire egy normális egziszteniát kialakítasz, ez az idő vagy lélekölő vagy elröppen. Máris elmet szinte az életed fele, de az aktív évek fele biztos! Utána a gyerekek szipolyoznak, magadra már időd sincs. Ez megy nyugdíjig. Ééés már el is ment az életed. Nyuggerként már minden bajod, onnan már a B oldal forog a kazin.

Rettenetesen rövid az élet és olyan kevés benne a tartalmas idő.

2020. nov. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!