Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyorsan megy az idő ?

Gyorsan megy az idő ?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem gyorsan megy, most volt új év , mindjárt vége ennek az évnek, 20 éves vagyok , sokszor kérdem hol vannak az iskolás éveim? Hol van a gyermekkorom? Minden oly gyorsan elszáll. Még is szomorú annyi testvér van haragba egymással akik edes testvérek , irigyek egymásra, bántják egymást az emberek anélkül hogy szeretnek egymást hisz oly gyorsan elszáll az idő..😰😰 bízom benne halál után van valami létforma.
2020. nov. 20. 05:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a megélt élmények hiányának köszönhető,a rossz munka lehet pl gyorsan összetákolt...
2020. nov. 20. 05:31
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Nyugi, semmi sincs a halal után. Csak megszunsz létezni, nem var semmi, szepen az emleked is elhalvanyul es mintha soha nem is leteztel volna.
2020. nov. 20. 06:37
 3/10 anonim válasza:
Legtöbbször én is azt érzem és azt kivánnam hogy bárcsak megállna az idő. Sok elmélet van hogy mi van a halál után, neked kell eldöntened hogy miben hiszel.
2020. nov. 20. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezen sokat gondolkodom én is.

Ahogy "öregszem"egyre inkább hajlamos vagyok azt hinni, nincs ott semmi, mert akkor miért nem emlékszem mi volt születésem előtt?

Ugyanakkor történtek már velem megmagyarázhatatlan dolgok életem során, nem sok, de történt, ami biztosan nem evilági dolog volt.

Nem írom le, mert majd jönnek a szkeptikusok, hogy

a) képzelődtem

b) menjek psichiáterhez ilyet láttam, mert mentális beteg vagyok (a 33 évem alatt csak pár alkalom volt, nem hinném, hogy egy betegségnek pár évente pár percre van tünete)

c) hazudok

Szóval számomra inkább az a kérdés, hogy bizonyos jelenségek valóban túlvilágról/másik síkról stb. származnak e, vagy az emberi elme/agy/bármi olyan csodás, hogy képes bizonyos dolgokat materializálni ha csak egy pillanatra is.

2020. nov. 20. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
*ha ilyet láttam
2020. nov. 20. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Ird le , engem erdekel.
2020. nov. 20. 10:46
 7/10 anonim válasza:
Engem is érdekel
2020. nov. 20. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:

4es vagyok, a lenti kérdésben a 18. és 28. válasz az enyém.

Amúgy teljes mértékben nyitott vagyok racionális magyarázatra, csak eddig nem találtam.

2020. nov. 20. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:
2020. nov. 20. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:
2020. nov. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!