Ugye gyorsan telik az idő?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, gyakran vissza nézek régi iskolás kepeket, tudom fiatal vagyok de akkor is érzem hogy az idő elszáll , és az életünk is gyorsan le pereg. Remelem lesz valami halál után.2020. okt. 29. 19:25
1/7 anonim válasza:
Én még fiatalabb vagyok(16 éves) de nagyon!!!!
Olyan mintha most lett volna a tavalyi ősziszünet,egyszerűen képtelen vagyok elfogadni,hogy komolyan eltelt 1 év
2/7 anonim válasza:
...ezért kell olyan dolgokat csinálni, ami után leszarod a halált, mert elmondhatod, hogy éltél. Gyerek, világkörüli út, stb..
3/7 anonim válasza:
Én pár évvel fiatalabb vagyok nálad.
Emlékszem,hogy kisiskolában-alsó tagozatban nagyon-nagyon lassan telt úgy minden. Az órák,a napok,a hetek,minden nagyon lassú volt
Aztán felkerültem felső tagozatba és minden felgyorsult.
Csak úgy telt minden. Annyira jó érzés🙂
4/7 anonim válasza:
Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?!
5/7 anonim válasza:
menj csak el a fogorvoshoz, ott a székben nézd meg, milyen lassan telik az idő. :D De most komolyra forditva: próbálj meg változatosabba élni, tartalmasabb dolgokat csinálni. Akkor is gyorsan telik, de nem baj. Látod, hogy milyen jó ez!
6/7 anonim válasza:
Csinálj olyan dolgokat, amikre valószínűleg nem lesz többször alkalmad, hogy az életed, ami olyan "gyorsan le pereg", tartalmasan teljen!
#YOLO (You Only Live Once)
7/7 anonim válasza:
Ne csináld mindennap ugyanazt, tömd tele élményekkel!
Shuffle your life app
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!