Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tanácsoltok?

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Megvan mindenem,sokkal lennének a helyemben.

Alapjáraton nagyon optimista,kedves lány vagyok.A családom megad mindent,mindenben támogatnak.Vannak barátaim.Van egy lassan 2 éves kapcsolatom,ahol szintén mindig a kedvemben jár a párom. Van pénzem,sok fiú szerint nagyon szép vagyok.

Szóval semmi nem hiányzik az életemből,mégis magányosnak és boldogtalannak érzem magam. Pedig tényleg nincs semmi okom.Becsülhetném az életem.

Ennek ellenére magányos vagyok barátok,család és a párom mellett is...

Valami hiányzik az életemből,de nem tudom hogy mi.

Igazából minden napomat a tanulás veszi el,emellett családdal,párommal próbálok foglalkozni.Mostanában elkezdtem edzeni,ami sokat segít.

Vágyok valamire,ami boldogsagot hoz,de nem találom.(nincs szükségem pszichológusra, nem vagyok depis)

N21

2020. nov. 16. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán annyira kényelmes már az életed, hogy fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal. Erre nincs általános orvosság. Majd ad pár pofont az élet és vágyni fogsz rá, hogy bárcsak újra a mostani helyzetedben lennél.
2020. nov. 16. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt tudom mondani, amit pár hete egy tizenévesnek, csak neked ezt már illene tudni magadtól: Nem létezik általános boldogság. Nem létezik. Senki nem boldog. Mindenkinek gondjai vannak, esetenként szarul érzi magát stb. Ez a természetes, mindenki így van vele.

A boldogság 1-1 pillanatra létezik, adott eseményhez, érzelemhez kötötten. Soha nem általános, és ezt űzni csak még boldogtalanabbá tesz, mert soha nem érheted el.

Örülj annak, amid van. Örülj annak, amikor sikerül egy problémát megoldani, és sikerélményed van. Örülj, amikor van egy olyan pillanat, ami tényleg örömet okoz. Ezekre koncentrálj, ezeket próbáld szaporítani. Általános soha nem lesz. Soha, senkinél, az csak a mesében van.

A mai világban különösen nehéz, mert az emberek lógnak a fészbúkon, és próbálják magukat és az életüket minél jobb színben feltüntetni. Soha nem szabad ebből kiindulni. Torzított, szelektív információ.

2020. nov. 16. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: Ez mondjuk így nem teljesen igaz. Nekem voltak boldog életszakaszaim, ahol a problémák közben is boldog voltam. Egyszerűen volt az egészhez egy biztos háttér.
2020. nov. 16. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:

#1 Ezzel nagyon is egyet tudok érteni.

#2 Nálam ez nem így van.

#3 Nekem is így van,most pl van ez a vírus és még sem vagyok boldogtalan,tudom élvezni az életet.

Kedves kérdező,keress új célokat,esetleg menjetek el túrázni,jövőre pedig ha nincs ez a vírus akkor pl tervezz egy olyan utazást ami számodra kihívást jelent akár belföldön de külföldön is lehet,stoppal juss el a tengerhez és ismerkedj meg új emberekkel ezek csak példák.

Lépj ki a komfortzónádból és a monoton napokból.

2020. nov. 17. 01:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az Istennel való szövetséget hiányolod.
2020. nov. 17. 01:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy nem szenvedsz hiányt semmiben, és biztonságban is érzed magad, de én úgy veszem ki, a langyos fosban üldögélsz, ez lehet a gond. Ingerszegény az egész.
2020. nov. 17. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hasznos volt! Várom a többit választ is:)
2020. nov. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!