Miért nem képesek ág emberek azt rohadt maszkot normálisan viselni? Mindenki az orra alatt vagy nagyon sokszor a nyakán hordja. Mindennap látom, mikor megyek az utcán dolgozni. Szörnyű így sosem lesz vége a járványnak.
Szabad levegőn nem is kell hordanod, csak ha a népsűrűség indokolja (pl Csepel). Szabadtéren lehet tartani a távolságot, nem áll a levegő és a naofény is megöli a vírust.
Ja és hülyeség, a maszk átengedi a friss levegőt. Csak úgy szólok.
Most a vírustól függetlenül, csak én szeretem itt a maszkot az utcán, mert végre nem fázik a hidegben az orrom? :D
Mondtam is férjemnek minap, hogy én hordani fogom akkor is ha vége ennek a nyavajának. Én ilyenkor már rég náthás, göthös szoktam lenni a hidegtől. Évek óta idén semmi bajom most hogy nem csap arcon a hideg levegő reggel hétkor.
itt egy szavazás, akit érdekel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Nincs most türelmem hajnal kettőkor végig olvasni minden választ de ha jól sejtem neked azzal van bajod, hogy az utcán senki nem hordja megfelelően a maszkot.
Hát cseszd meg, ott én se fogom felhúzni a maszkot, ígyis irodai meló miatt egész nap rajtam van és 10 perc levegőzésre sincs időm. Legalább munkába menet hadd szívjak már egy kis friss levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!