Szerintetek Májúsra vége lehet a járványnak?
Szerintem már tavaszra.
Így is a csőd szélén áll az ország. Még az élelmiszer feldolgozók is állnak lefelé. A közeli feldolgozós ismerős tegnap vágta ki 10 emberét.
Szóval ha tavaszra nem lesz vége, akkor az országnak lesz vége.
5:Magyarországon mindenki COVID halottnak minősül, aki meghalt és volt valaha egy pozitív tesztje. Ezt az operatív törzs is rendszeresen megerősíti.
Ausztriában tényleg csak a covid halottakat sorolják ebbe a kategóriába és ott a mortalitás 0,8%
Szerintem ennél magasabb az a szám, ami az ellátatlanság miatti elhalálozásokat mutatná.
9: ott élek :) itt is le vannak hozva a statisztikák. És nem nem jobb a helyzet, csak sokkal reálisabb azokat a számokat látni, akik tényleg ebbe haltak bele. Otthon ha balesetet szenvedek de előtte covidos voltam, akkor is covid halott vagyok.
Az meg hab a tortán, hogy itt nem gond a zárás. Megkapjuk a pénzünket. Otthon szeritnem most is azt számolják,amit kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!