Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pozitiv lett a covid tesztem....

Pozitiv lett a covid tesztem. Mennyi ido mire ennek vege lesz?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem el érezni a tüneteket. A tesztet hétfőn csinálták és pozitív lett. Nagyon sokféle tüneteim voltak. Az elején gyengének és lázasnak éreztem magam, utána jött a szemfájdalom,fáradtság,orrdugulás/orrhang,nem éreztem szagokat ízeket,kicsit köhögtem. Most tartok ott hogy még mindig nem érzek szagokat és már nagyon unom ezt,hogy egy hete tart ez a nyomorúságos érzés. Mennyi van még hátra szerintetek? Mitől függ ez?

24/L

2020. nov. 6. 18:16
 1/6 Egyemke ***** válasza:
100%
Nekem a szomszédom volt koronás, és minden nap jöttek hozzá ellenőrizni hogy még mondig az-e. Kb 2 hétig tartott ez az egész.
2020. nov. 6. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd a dokit.
2020. nov. 6. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Szia! A tunetekkel kapcsolatban esetleg lehetne par kerdesem privatban? Par napja en sem erzem valami jol magam, tesztem meg nem volt de csak erre tudok gondolni :/

F25

2020. nov. 6. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Két három hétre számíts, és állítólag olyan is van, hogy egyik nap jól vagy, másnapra viszont rosszabbul mint valaha. Pihenj sokat, szedjél D vitamint, sok meleg húslevest egyél, és próbálj ne a coviddal foglalkozni. Jobbulást!
2020. nov. 6. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
2%
#4 miert kene hus levest enni? Hagyjuk mar ezt a 100 eves baromsagot. Ennyi erovel ihatna forro vizet is istenem.
2020. nov. 6. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 8 napja vagyok tünetes. Először gyengeség, majd torokfájás. Utána szag-íz elvesztése. Most már jó erőben vagyok, csak szagokat nem érzek, ízeket már részben igen. Hétfőn kérem is a karantén feloldását, mivel lejárt a 10 nap. A szag ízes dolog a garatgyulladás miatt van, remélem az is elmúllik addigra, de mínnél hamarabb. Lényeg a türelem.
2020. nov. 7. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!