Október 1-jén volt meg utoljára. Október 28-án pozitív volt a tesztem. Ma véreztem, bemenetem a kórházba. A mehszájam zárt, de az ultrahangon semmit nem láttak. ?
Akkor most kb 5 hetes lennél, igaz?
5 hetesen vérezni kezdtem az uh semmit nem látott (még),de a béta hcg eredményem biztató volt. Aztán egy héttel később mégis ott volt a szívhang. Azóta már 2 éves. Egy hematoma miatt véreztem, de sokszor annyira, hogy magam is megvoltam győződve hogy ennyi volt..
Kedves utolsó!
Köszönöm a válaszod, amikor feltettem a kérdést valami ilyesmire gondoltam, hogy esetleg van valakinek ilyen tap
Kb. 4-5 hetes lehetek.
Az akkori ultrahangon a hematomat se látták? Görcsöltél?
Engem nem küldtek vérvételre, hanem annyit mondtak, hogy ez ennyi volt, menjek haza és 3 hónap múlva újra lehet próbálkozni...
Nem, az első uh-n semmi sem látszott. Igazából engem sem küldtek vérvételre, de mivel laboros vagyok ezért megoldottam magamnak. Pár nap múlva már láttak egy üres petezsákot de nem kecsegtettek semmi jóval.
Aztán két héttel később már látszódott a szivhang és a hematomat is megtalálták.
Köszönöm szépen!
Én görcsölök, azaz nem görcs, hanem fájdogál a hasam alja nagyon gyengén.
A vérzés is alig van már.
Sajnos már volt 2 spontán vetélésem és az nem ilyen volt. Ott ömlött a vér. Azért is fura ez nekem. De gondolom ez másabb.
Ez a baba nem volt betervezve, védekezből sikerült. De azért nagyon örültem volna, ha marad a kis lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!