Ha vége lesz a koronának, mit fogunk kezdeni ennyi maszkkal?
Figyelt kérdés
😗😗😗2020. nov. 7. 08:18
1/16 anonim válasza:
Jó lesz az éppen aktuális influenzaszezonban. Bár az új koronavírus is velünk marad, azt mondják. :( Úgyhogy...
3/16 anonim válasza:
Csak az a gáz, hogy a tanárok stb. nem látnak belőle egy darabot...
4/16 anonim válasza:
Mindenki kitörli vele azt, amit ki kell törölni...
5/16 anonim válasza:
Én már évek óta gondolkoztam rajta, hogy kerékpározáshoz hideg szmogos időben milyen jó lenne egy maszk. Ma már boldogan veszem mert senki nem néz hülyének miért hordok maszkot...
6/16 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy ez a hisztéria valaha is véget fog érni ?
Egyébként pedíg maradék maszk sem valószínü, hogy maradmi fog. Nálam biztosan nem, mert az állandó mosástól kétnaponta dobok ki egyet.
7/16 anonim válasza:
Vegyél olyat, ami tényleg mosható, az nem megy szét a mosásban, így hosszabb távon sokkal olcsóbb.
8/16 anonim válasza:
Köszi, van vagy 20 db, 10 féle, de, hát a napi mosásban akkor is elkopik...
9/16 anonim válasza:
Ha van 20, és mondjuk naponta 2-t elhasznalsz, akkor is csak 10 naponta kell kimosni őket, ami nem "napi" mosás.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ő a sima eldobható maszkokat mossa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!