Miért nem képesek ág emberek azt rohadt maszkot normálisan viselni? Mindenki az orra alatt vagy nagyon sokszor a nyakán hordja. Mindennap látom, mikor megyek az utcán dolgozni. Szörnyű így sosem lesz vége a járványnak.
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 19:18
2/60 anonim válasza:
egy hívő a kérdező...
csak nem abban hisz mint amiben kellene...
3/60 Neurotech válasza:
Engem sz ifegesít hogy a cigányok egyáltalán nem hordják lese szarják az egészet, még buszon se. Nekik senki sem szól, mintha törvényen kívüliek lennének.
4/60 anonim válasza:
Jézusom. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a szemig felhuzott papírmaszk véd meg?
Osztom az első véleményét amúgy, jujujjj.. 😂
5/60 anonim válasza:
Kérdező, remélem az elsők között leszel, aki majd beoltatja magát. Hajrá, gyerünk.
Én inkább választom a friss levegőt és erősítem az immunrendszeremet. Egy sz..ros valami a szám előtt nem fog megvédeni a betegségtől. Remélem ezzel tisztában vagy. Te mit teszel ezen kívül saját egészséged megőrzéséért?
7/60 anonim válasza:
Majd gázmaszban megy mindenki utcára egy kis megfázás miatt.
8/60 anonim válasza:
Sok retardált hátráltatja a védekezést, és minden összeesküvesnek lát.. De ha se a maszk, se az oltás nem tetszik, de még a bezárás (nekem se) se, akkor az ilyenek szerint mi a retkes budos lofazt kene csinalni???
9/60 anonim válasza:
Tehát aki lepontozta, hogy egészségtelen a maszk, az úgy gondolja egészséges, hogy sokkal kevesebb oxigént lélegez így be? Kicsit talán tájékozódni kéne, nem lepontozni az igazságot. Biztos azért nem hordtunk eddig maszkot, mert annyira egészséges.. Úristen..
10/60 qkker1 válasza:
Ha olyan kibäszottul védene a maszk, akkor egyetlen orvos sem lenne fertőzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!