#11 Ja a sok frusztrált okoska már pontozgatja is le aki esetleg lazább és nem random idegeneket akar kitanítani, hogy "ezt már pedig nem úgy kell írni.":D Engem aztán nem zavar, nyomjanak a "nem hasznosra", én nem pontozgatni meg ki javítgatni, jaj bocsánat kijavítgatni jövök ide, hanem megpróbálni segíteni másoknak. Na, gyerünk, éljétek ki gyorsan a frusztrációtokat egy lepontozó kattintással.:D:D
2020. nov. 15. 12:15
22/34 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, nem tudhatod, ki pontozott le, és miért. Én sem állok 100%-on, ahogy a legtöbben.
2020. nov. 15. 12:21
23/34 anonim válasza:
A helyesírás ill annak hiánya nem csupán annyit tükröz hogy valaki hiányzott e általános iskola elsö osztályából, vagy nem.
2020. nov. 15. 12:30
24/34 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar, nem olvastam végig a hozzászólásokat, de pl a telefon nekem mindig kijavítja, pedig én jól írom le, ez is lehet a háttérben, lusta mindig visszamenni és átírni. De zavaró igen.
2020. nov. 15. 12:33
25/34 anonim válasza:
Nekem elkezd tikkelni a szemem a helyesírási hibák láttán (az elütés nyilván más kategória). A saját lelki békém érdekében szoktam szólni ilyenkor a másiknak, aztán vagy érdekli vagy nem.
Az egyenlőre/egyelőre keverése, kisfiunk hosszú ú-val és az írásjelek előtti indokolatlan szóköz használatok tudnak különösen felkúrni, talán mert ezek borzalmasan gyakoriak. Ez van.
2020. nov. 15. 12:40
26/34 anonim válasza:
#22 Én nem sértődtem meg, ha rám céloztál (#21 válaszadó vagyok). Általában minden kérdésnél így van, ha valakinek a véleménye nem egyezik valaki ízlésével le van pontozva. Az emberek így működnek, ezt el kell fogadni, mert megváltozni úgy se fognak. Csak jót nevetek ezen és már kezdem érteni a trollok indítékait is.:)
2020. nov. 15. 12:45
27/34 anonim válasza:
A 25. által említett példák engem is kiakasztanak, de én nem szólok érte, csak magamban sóhajtok fel
2020. nov. 15. 12:47
28/34 anonim válasza:
#24 telefonon ki lehet kapcsolni az automatikus javítást amúgy. engem is nagyon zavar, amikor kijavít.
#25írás jel előtti szóköz szinte biztos, hogy telefon, mert kiegészítésnél rak a szó után, és az illető nem töröl vissza, hogy gyorsabban meglegyen.
2020. nov. 15. 12:54
29/34 anonim válasza:
#28 Ki lehet kapcsolni, hogy szóközt tegyen utána.
2020. nov. 15. 13:06
30/34 anonim válasza:
#29 de nem mindenki akarja kikapcsolni. és ha már ott a szóköz nem érdekli, mert nem fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!