Szerintem idegesítő az a kérdés: miért?
Ezt általában azok teszik fel akiknek semmi agyuk nincs és a semmiben keresik az értelmet.
Nektek is idegesítő?
Jó ez a kérdés kicsit cringe és humoros de igazam van vagy igazam van?
Nekem nem idegesítő, úgyhogy ezt beszoptad. 😀
Azt vártad, hogy most mindenki melléd áll, ugye. 😁
A részemröl ez pont kedvesség.
Akkor hasznalom amikor vki állit vmit és nem akarok vitatkoźni, hogy sztem hülyeségeket mond, mas veleményrn vagyunk, en jobban tudom stb, olyankor a miért-tel igazábol kifejtetem vele es rairanyitom arra hogy mindezt maga lássa be önmagànak.
*es plusz kefesztkerdesek. Aztan ràjön arra hogy önmagának mond ellent stb.
Szoval a miert az a részemröl udvarias gesztus mert nem hülyézem le :)
Kontextus fontos. Vannak helyzetek amikor teljesen normális dolog feltenni ezt a kérdést, vannak helyzetek, ahol kifejezetten gondolatserkentő, de vannak helyzetek amikor az illető csak buta, lusta gondolkodni, és tőled várja, hogy rágj a szájába mindent, mert ő maga képtelen egy koherens gondolat megformálására.
Még régebben volt egy ismerősöm (már nem beszélünk) akivel olyan szinten nem tudtam "miért?"ezés nélkül beszélni, hogy kínomban már kitaláltam egy játékot: mindent olyan részletesen mondtam el neki, mintha egy alsós gyerekkel beszélnék, hogy ne legyen alkalma tovább kérdezni, de még így is talált módot a miértezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!