Mi lesz most a kocsmatöltelékekkel ?
Figyelt kérdés
Most,hogy bezártak a kocsmák,mi lesz azokkal a régi "bútordarabokkal"?
Akik délelött már bent ültek a kocsmákban és délután 4-kor már a világukat se tudták.
Mit fognak most csinálni?
2020. nov. 15. 09:14
11/17 anonim válasza:
Nem fog elsivatagosodni a veséjük, lehiheted.
13/17 anonim válasza:
3-mas te egyáltalán nem vagy alkoholista,még egy kicsit sem!
Nehogy má😇😇
14/17 anonim válasza:
#13: 3-as vagyok. Ezen már rengetegszer volt vita, hogy ki számít annak, ki nem és sose vezetett sehova. Mindenki másképp gondolja. Én nem tartom annak magamat, mert nem azért iszok mert innom KELL, hanem mert szeretek a törzshelyemen lenni, dumálni a haverokkal, biliárdozni, akármi. Itthon nem iszok egyáltalán. Semmit, soha. Tavasszal se ittam egy hónapig amikor bezárás volt, év közben is volt két hónap (2X1) amikor nem, ennyi "pihenő kell a májnak :-) És erről ennyit.
15/17 anonim válasza:
3-as: Sokan el sem tudják képzelni, hogy az ember nem (csak) piálni jár a kocsmába, hanem társadalmi életet élni, kiszakadni a hétköznapokból, szórakozni stb. Faterom annó vasárnap reggelenként lement, elolvasta a sportújságot, esetleg lenyomott egy kártyapartit a haverjaival, közben lement egy-két fröccs, aztán hazajött ebédelni. Rohadt sokat dolgozott, neki ott volt alkalma a haverjaival találkozni, beszélgetni, kicsit kiszakadni a hétköznapok szürkeségéböl meg a mókuskerékböl.
16/17 anonim válasza:
a kisközértek előtt megy most a bandázás,sörözés,vodkázás,ahogy tavasszal is ment.
17/17 anonim válasza:
#15:Ott asztán van am kultura meg társadalmi élet1😂🙃😂🙃😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!