Vannak ooyan emberek, akik tényleg tudnak kiskapukat találni, ha este 8 után ki akarnak menni és olyan sztorit tudnak, hogy nem bünteti meg a rendőr?
Ki lehet menni, azonban csak munkavégzés célból, vagy munkába vagy onnan haza, valamint profi sportolók edzésre és haza, azonban ezt igazolni kell.
Most én elgondolkodtam azon, hogy ha valaki csavarogni akar kimenni, elmenni, akkor ha esetlegesen megállítaná a rendőr, akkor szimulálhatná magát, hogy nagyon rossz a közérzete, épp hogy tud menni és az ügyeletre tart, és ha valaki el tud menni, azt tanácsolják, hogy menjen el, ha nem tud, akkor jön le az ügyelet és ő éppen oda tart. Nem onnan, oda, mert ha az ügyeletről jön, elkérhetik hogy igazolja magát az ambuláns lappal, mert azt adnak, hanem odafelé tart, de épp hogy el tud gyalogolni, közbe semmi baja. Namost a rendőr nem fogja elkísérni az ügyeletre.
Vagy. Nem gyógyszertárból haza, mert (mutassa a blokkot, meg a vásárolt gyógyszert), hanem épp az ügyeletes gyógyszertárba tart, mert nagyon fáj a feje, nincs otthon gyógyszer, muszáj venni, épp most fogyott el.
Namost vannak olyan emberek, akik ilyen kiskaput tudnak hamar találni és kimentik magukat?
Bizonyos helyzetekben érthető, de az állandó kiskapu keresés szerintem ciki. Azért nem olyan kibírhatatlan szabály ez.
Nekem pl. jövő hétre van egy időpontom egy magánorvoshoz este fél 8-ra. 1,5 hónapja foglaltam és ha lemondanám, megint 1,5 hónapot kéne várnom rá. Szűrő vizsgálat, illetve bizonyos problémák átbeszélése csupán, amit el lehetne halasztani, de nem akarom. Még is az egészségem és a jövőm múlik rajta.
Nagyjából fél 9-re fogok hazaérni úgy, hogy kilépek a rendelőből, beteszem magam az autóba és egyenesen hazajövök. Ha valaki megállít, az arcába dugom a leletem és ennyi. Nem hiszem, hogy közveszélyes lennék azért, mert így döntöttem. Ha pedig ezért megbüntetnek, hát állok elébe. :)
Mondjuk én nem szeretnék elébe állni ha megbüntetnek. Jobb lenne
1. Nem tilalom lenne hanem korlátozás
2. Lenne értelme, és csak azt tiltanák hogy embercsoportok legyenek kint
3. Legalább 9-re változtatnák
4. Vagy arra megváltoztatnák hogy 8-10 ig, illetve a munka előtt futóknak
4-5 ig lehessen sportolni.
5. Bármi agymunkát még tegyenek bele a szabályba. Már ha nem azért nem dolgoznak ők sem mert haza kell menniük 8-ra, és munka utána csak a hazafelé közlekedés megengedett, semmi egyéb kitérő gyaloglás, egészségmegőrzés. Ami nonszensz, hogy munka után pl nem lehet gyalog hazamenni kisebb kerülővel. Hónapokon keresztül! Mert mire kiderítik jó e a szabály, ennyi fog eltelni.
Ezt amúgy az ellenzék akarja ennyire? Mert a kormány amíg nem pofáztak bele az ellenzékiek, egész jól belevette a szabályaiba a mozgás lehetőségét. És ennek az országleálláshoz semmi köze.
1. Lehessen dolgozni
2. Lehessen egészségesen élni, sportolni kontakt nélkül.
3. Ne legyen kontakt, csoportok, ha nem szükséges a munkához, csoportosulás, találkozás ne legyen.
4. Home office és telefonos ügyintézés
13#
Jobb lenne persze, de ha engem megbüntetnek emiatt, akkor konkrétan csak nevetni tudok kínomban az egészen. Semmiképpen sem tudnám magamra venni, mert nem veszélyeztetek senkit a cselekedetemmel.
12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!