Rendőrrel tényleg lehet ilyen hangnemben beszélni?
Ma nagy dugó volt a Széna tér,Krisztina körút sarkánál, rendőr irányította a forgalmat.
Kiugrott egy kis autóból egy pasi a következőt orditotta tőle 3 méterre:
-B*zdmeg miért kell ki**szni az emberekkel?F**szért nem csinálod a dolgodat te marha!Haladni kéne te majom!
-Uram fogja be a száját, mondta neki a rendőr.
Miért nem intézkedett?Utána odament a kolleganőjének panaszkodni, ennyi volt.
Arra gondoltam hogy ilyenkor igazoltatnak, én úgy tudtam.
Mert hallottam olyat hogy beintett valaki egyet nekik múltkor, és megbírságolták.Csak fura volt ezt látni.
2 Hát persze, ha nem tetszik nekik a képed és te egyedül vagy, ők meg ketten vannak, akkor nyilván sértettségből megleckéztetnek valami mondvacsinált indokkal, mivel ők egymást igazolják majd. De alapvetően a rendőr ugyanolyan "senki", mint akárki más. Tehát ha beszól nekik egy tahó, attól még nem intézkedhetnének ellene.
Ha egy közmunkást anyáz valaki, akkor sem viszik el a bunkót a rendőrök.
Természetesen foglalkozásukból eredően visszaélhetnek a "hatalmukkal", van hogy meg is teszik.
3#
Én fosok tőlük, nem is mernék ilyet engem biztos bevinnének ha beszólnék nekik.
Vagy ezért még nem lehet?
Mikor vannak ott? Ki kér tőlük segítséget hello?
Én életemben nem szorultam egyikre sem, csak a pénzt húzták ki a zsebemből aljas módon.
Ébresztő, ez nem Amerika hagyjuk már!
Ott igazi rendőrök vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!