Hogy lehet az hogy nem ismerek ekkora számok mellett egy
halottat se?
Figyelt kérdés
A számok napról napra nőnek plusz 100al, 2697 idáig az elhunytak száma, ami azt jelenti hogy egy halottnak élete során legalább 500 ismerőse van aki tud róla ha meghalt. Azaz ennyi halottnak 2697.500, az 1 348 500 embernek kellene ismernie koronavírusban elhunytat. Lélegeztető gépeset sem ismerek. Azaz ha őket is hozzá adjuk, akkor tegyük fel hogy van kB 500 a lélegeztetőgépen, az halottakkal együtt kB 3000szer 500 ami 1 500 000 embernek kellene ismernie elhunytat vagy lélegeztetőgépeset, fura ez. Természetesen nem vagyok vírus tagadó csak hihetetlen. Se én és se az ismerőseim (rokon család szomszéd falu város munkatárs egyéb) nem ismernek se halottat, se lélegeztető gépest. Hogy lehet ez?
Pl. Ha feltételezzük, hogy egy embernek pontosan 500 ismerőse van, akkor is kihagytad azt, hogy nekem és a húgomnak ebből 300 is lehet ugyanaz a személy
Ami máris nem 1000 ember hanem csak 700 kapásból.
2020. nov. 11. 19:32
12/51 anonim válasza:
És ha el is fogadjuk, hogy 500 ismerőse van mindenkinek, az is csak valami átlag lehet. Nyilván sokkal több ismerőse van valakinek, aki még csak 10 éves, mint annak, aki 20 éve pl. tanárként dolgozik.
2020. nov. 11. 19:36
13/51 Lazy Lover válasza:
Úgy hogy nem igazak az adatok ha olyan halálos vírus lenne akkor 8 hónap alatt kb 2 millió halottnak kéne lennie nem pedig 2000 nek....
2020. nov. 11. 19:39
14/51 October15 válasza:
Én meg éppen itt heccölök a Kenézyben coviddal, az ágyam ahol vagyok nem véletlenül üresedett meg, egy másikat pedig átvittek az intenzívre.
2020. nov. 11. 19:41
15/51 anonim válasza:
Bálint gazda? Nem ismertétek őt? Hát, ebben az esetben ki kellene kászélódnotok a thinkboxotokból, békaperspektívából, vagy nevezzétek, aminek akarjátok.
A Sigfrid&Roy fele, John Prine, Ellis Marsalis jazzlegenda, és még sokan mások haltak meg az ismert emberek közül is.
Elfog jönni az az idő -sajnos- mikor lesznek általatok személyesen is ismert emberek, akik megfertőződnek, és akár el is hunynak.
2020. nov. 11. 19:44
16/51 anonim válasza:
14. Jobbulást!
17/51 anonim válasza:
Gyógyulást, October15!
18/51 anonim válasza:
"2697 idáig az elhunytak száma, ami azt jelenti hogy egy halottnak élete során legalább 500 ismerőse van aki tud róla ha meghalt"
Nem, ez egyáltalán nem azt jelenti. :) Lehet, hogy mindegyiknek csak 1-2 vagy max. 5 ismerőse volt. Honnan veszed, hogy több volt? Ez valami kötelező előírás? Úgy van az, hogy csak akkor hal meg az ember, amikor már az ismerőseinek száma eléri az 500-at? :)
2020. nov. 11. 19:46
19/51 October15 válasza:
18.: Zsír... konkrétan halhatatlan vagyok. :D Háh bekaphatod végstádiumú veseelégtelenség mert akkor se lenne 500 ismerős a temetésemen ha egy fraktálban lenne....
2020. nov. 11. 19:54
20/51 anonim válasza:
Képes volt egy agyhalott gyíkember hívő lepontozni egy hozzászólót, aki coviddal fekszik a kórházban.... mégis mi a szarnak kellene még történnie, hogy elhiggyétek, hogy létező dologról van szó? Igen, sok az álhír, nem teljesen jó a statisztikai számítás, de basszus, napi szinten ömlenek a hírek mindenhonnan (fb, ismerősök, megbízható híroldalak), hogy az egészségügy nem győzi a covid betegeket! Ha már szóba került a Kenézy, basszus Debrecenben, ami az ország 2. legnagyobb városa, a második számú kórháza már szinte betelt covid betegekkel. De még mindig napi szinten minden oldalon, ahol hozzá lehet szólni, jönnek a tagadók.... csak éppen nincs már mit tagadni bakker.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!