Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig fogjátok még szennyezi...

Meddig fogjátok még szennyezi a földet levegőt vizet pazarolni stb?

Figyelt kérdés
Mondanom sem kell az emberek de főleg a városiak, nagyon szeretnek pazarolni, ami kicsit is rossz eldobni, hasítani a verdával nap 24 órájában, ezzel szennyezi a levegőt. Műanyag holmit vásárolni majd kidobni ami szennyezi a vizeket tengert halakat. Rengeteg fákat vágunk ki azért mert egyre több az ember. Lassan 8milliárd. A talaj igen kevés része termő. Többje vegyszeres vagy tápanyag szegény. Városiak eszük ágában sincs komposztálni vagy megtermelni a dolgokat. Egyik sem értene hozzá. És ez nem korfüggő. Vizet is pazarolják folyasszák. Na és rengeteg állatot kell etetni, amihez takarmány kell és föld ami fogy mert mindent betonoznak le és persze üvegházhatás. És tojatótáppal tömik hogy legyen tojás az úri városiaknak. Remélem a vírus most helyreteszi a dolgokat. Hajrá vírus. Akik meghalnak azok amúgy sem adózó réteg a 99%a. Elhízott is sok. Nekik már nem kell nyugdíjat fizetni, foglalkozni velük, ellátni, nem lesznek fogyasztók, nem fognak pazarolni annyit, kevesebb fát kell értük kivágni. Stb stb stb. Tehát akár Magyarországi szinten, akár világszerte sokan halltak meg és fognak is még nap mint nap. Igaz hogy csak kevesen de szerintem a gazdaság így lesz jó. Egyébként arra meg annyit hogy tudom hogy fiatalok is haltak meg páran de azok érdekes módon mind elhízottak. Tehát maguk hibájából. Én egészségesen élek, sportolok, egészséges kajákat eszek. És igen fizetem a sok adót és tb-t vonják tőlem holott sosem veszem igénybe a dolgokat. Tehát igazságtalannak tartom hogy az én adómat, és sokunkét, csak úgy elveszik, és néhányan jobban élnek akik nem dolgoznak, mint én aki dolgozik. Rengeteg elhízott van leszázalékolva és falja a jó húsokat, meg az idősek is. Én meg kuporgatom a pénzt és én tartom el őket. 20 százalék tartja el kB a 80 százalékot. Remélem szerencsére ez most változik. Nagyon remélem. Ja és tudom hogy jöttök majd azzal hogy fiatal is halt már meg blablabla. Igen de ahogy néztem a halottak 99%a nem adózó (vagy öreg, vagy élősködő, vagy leszázalékolt vagy elhízott.) Egyébként szerintem egy hónap múlva kB már jobb lesz a gazdaság. És több férőhely a Buszon, és nem kell végig várni a pénztárnál 10 embert pénteken csak 7et.

2020. nov. 8. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te is tök feleslegesen pazarlod az energiát ilyen agymenésekkel.
2020. nov. 8. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rosszindulatú, előítéletes, szánalmas kérdésleírást én még nem láttam. Elég kellemetlen életed lehet, tájékozatlan barátom.
2020. nov. 8. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól van nagyon ügyes vagy, hogy fizeted a kötelező járulékokat, mint minden dolgozó ember. Ja meg a tested is jó. És még a buszon is lesz hely. Mit is akarsz kérdezni? Vagy jöttél a buksisimiért?
2020. nov. 8. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint addig, amíg élek. A többiek nevében nem nyilatkozhatok.
2020. nov. 8. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

No, akkor most azt sorold fel, hogy TE mit teszel a környezet védelméért KONKRÉTAN! (ha nem ismered a szót, guglizz rá nyugodtan)

Ugyanis az adó- és TB-járulék fizetése, továbbá a sportolásod (mit sportolsz?) és az állítólagos egészséges étkezésed az nem fedi a környezetvédelem fogalmát.

2020. nov. 9. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük, hogy egyszerű kis életed összes frusztrációját ide öntötted.

Én, mint városlakó, most nagyon elszégyelltem magam. Nem is tudom, mit képzel a fajtám, hogy purcanna ki az összes példánya ott, ahol vannak! Hát ember az ilyen?! Nem szégyelli magát az össze panellakó!

Kérem tisztelettel figyelembe venni a büntetés kiszabásakor enyhítő körülményként figyelembe venni, hogy 22 évig falun éltem.

2020. nov. 9. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Blablabla

Addig amíg végre megszűnik létezni az emberiség ^^ Itt az ideje.

2020. nov. 9. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4es akkor remélem az nem sokáig lesz.
2020. nov. 11. 12:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Tönkre tettétek a földet a föld most visszavág
2020. nov. 14. 17:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ha drága mamátok nem lesz és nem fog pénzzelni titeket névnap szülinap karácsony ez az amaz, és a szüleiteket se segíti akkor nem fogtok nagylábon élni hisz nem lesz aki odaadja a nyugdíja felét nektek. Azt hiszem kevesebb mama pénzéből száguldó unoka lesz az utakon
2020. nov. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!