Megéri ilyen "barátokra" pazarolni az időt?
Figyelt kérdés
Van 3 lány,akik összebarátkoztak a nyári táborba.a 3lányból 2 nagyon közel állt hozzám tavaly,ebbe az évbe mégis olyan,mintha a tavaly velük töltött idő mintha nem is létezett volna.Van egy külön csoportjuk,amibe úgymond mély,intim dolgokról beszélgetnek,de engem nem vesznek be,mert még el kell nyernem a bizalmukat..szerintem egy barátság alapja a bizalom és ezalatt az 1 év és lassan 3hónap alatt szerintem már elnyerhettem volna..kicsit megváltoztak és néha megfelelési kényszerem van.néha mondanak olyanokat:Hogyha lógni akarsz velünk akkor neked is szeretned kell ezt meg ezt..ha benne akarsz lenni 3asba,hogy te legyél a 4. Neked is bírnod kell xy-t..volt,hogy belefáradtam,hogy folyton meg kell felelnem,hogy vegyenek valamibe és más barátnőimmel lógtam..akkor meg duzzogtak miért nem lógok velük,meg miért vagyok mostanába ilyen szomorú.Megéri az ilyen barát szerintetek?2015. nov. 18. 07:36
2/5 anonim válasza:
Az az ember, aki elvárja, hogy folyamatosan alkalmazkodj és feladd az elveidet, véleményedet, nem nevezhető barátnak. Jobban jársz, ha elfelejted őket. Majd jön más, akivel jól fogod érezni magad és nem várja el a görcsös megfelelést.
3/5 anonim válasza:
ha nem akarsz 3.kerek lenni mindig , hagyd őket a fenébe. és nyugodtan vágj vissza, hogy nem fogod megvaltoztatni a véleményed miattuk, ha ezt komolyan elvarjak, az az ő lelki szegenyseguket mutatja.
4/5 anonim válasza:
Ez ugy nevezett ``érdek barát, , én nem akarnék semmijen ``intim, , csoportba keülni, te tudod .
5/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondhatom hogy nem éri meg.
Velem is ez történt elhagytam őket és most azok a legjobb barátaim akiket utálnom kellett hogy megfeleljek nekik.
most.Mi is 4 voltunk és abból 2 a legjobb barátaim voltak 13 évig.
én inkább azt ajánlom hogy hagyd őket a francba és próbálj meg megismerni olyanokat akiket eddig nem. Mások is vannak nem csak ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!