Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet hatékonyan...

Hogyan lehet hatékonyan lerázni egy olyan embert (távoli ismerős), aki kihallgatásszerűen kérdezősködik?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni, ha pl. ez az illető odajön hozzám az utcán, és még azután is követ (és közben kérdezősködik), hogy többször is megmondtam neki, hogy nem szeretnék vele beszélgetni?

Ez már zaklatásnak minősül?

2020. nov. 8. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bunkón kell elküldeni a francba. Nekem még normális stílusban nem sikerül lekoptatni ilyen barmot, mert a szép szóból ezek nem értenek.
2020. nov. 8. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, beteg vagyok, covid 19
2020. nov. 8. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy személyi riasztót, és a legváratlanabb helyzetben indítsd be a közelében.
2020. nov. 8. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-hez kiegészitésként: Mindezt üvöltve!! Ugy azért hatékonyabb.
2020. nov. 8. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csöndesen hallgatod, aztán egyszer hirtelen odafordulsz hozzá és az arcába ordítod: "Mi a f...nak követsz még mindig????"
2020. nov. 8. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezért már lehet rendőrt hívni, ha tényleg nem száll le rólad többszöri figyelmeztetés után sem, ráadásul még követ is. Ez nem normális...

Nem tudod úgy tervezni az utadat, hogy semmiképpen ne tudj vele összefutni?

2020. nov. 8. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:

#6 Elkerülni tulajdonképpen el tudom; nem is találkozom vele gyakran, sőt eddig is csak a véletlennek volt köszönhető, hogy párszor összefutottunk. Néha egy busszal megyünk, ő meg azt hiszi, hogy attól, hogy egyszer eldumálgattunk, már barátok vagyunk, és van joga tudni a lakcímemet meg azt, hogy melyik egyetemre járok stb.

Nagyot hibáztam, amikor először szóba elegyedtem vele, de levontam a következtetést: SOHA nem szabad idegenekkel bájcsevegni.

Köszönöm az eddigi válaszokat, legközelebb durvább leszek, ha esetleg megint odajön.

2020. nov. 8. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kerülni a konfliktust, ha kényelmetlenül érzed magad, küldd el bátran melegebb éghajlatra.
2020. nov. 9. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérj tőle kölcsön pénzt 😉
2020. nov. 9. 18:23
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 Eltaláltad, sajnos éppen ebből fakadnak a problémáim, hogy túlzottan kerülöm a konfliktust, mert félek, hogy az elutasításból fakadó düh mit vált ki az emberekből (főleg a fizikai erőszaktól félek). Nem merek határozottan nemet mondani, pedig nagyon kellene.
2020. nov. 9. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!