Esténként miért agyalunk multbeli hibákon?
Figyelt kérdés
Van erre pszichológiai anyag ahol többet megismerhetnék erről a jelenségről?2020. nov. 6. 16:52
1/9 anonim válasza:
Ezt én magam sem értem. Mikor érzem hogy baromi fáradt vagyok akkor is azok jutnak eszembe, s nem birok tőlük szabadulni. Sok álmatlan éjszakám volt már emiatt. Borzalom.
3/9 anonim válasza:
Óh, szóval nem vagyok egyedül ezzel.
4/9 Miss Endzsi válasza:
Estére elfárad az agyad, igy már nem tudod blokkolni ezeket a gondolatokat.
5/9 anonim válasza:
Akkor már nem csinálsz semmit, nem beszélsz senkivel, egyedül vagy a gondolataiddal. Sajnos a negatívra jobban rá tud fókuszálni az ember, mint a pozitívra.
6/9 anonim válasza:
ilyenkor van ideje olyanokon gondolkodni, amiket nap közben nem tud, mert aktív vagy. este minden lehalkul, nem azon kell gondolkodni hogy mit csinálsz épp, hanem van idő minden másra
8/9 anonim válasza:
Nekem sajnos este sem kell hozzá.
9/9 anonim válasza:
Ha a valami monoton dolgot csinálok, már akkor jön ez nálam.
Beragadnak emlékek, persze a lehető legrosszabbak, olyanok h pl ki bántott, hogyan mikor miért és ezen rágódok. Miközben az illetők már azt sem tudják, hogy létezem.
Este nekem is rosszabb, nagyon ritka, hogy végig tudok aludni egyhuzamban 5 órát.
Akármilyen fáradt vagyok, kattogni kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!