Csak szerintem hülyeség ez az esténkénti tapsikálás?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 09:12
1/20 anonim válasza:
Szerintem is az. Kertesházban lakok,itt nem is tapsol senki soha.
2/20 anonim válasza:
Az egészségügyi dolgozóknak viszont jólesik. És ez a lényeg! Az Ő munkájukat köszönjük meg ezzel.
3/20 anonim válasza:
biztos van más is aki szerint az.
nekem mondjuk jól esett tegnap, amikor épp akkor értem be ügyelni amikor tapsoltak.
4/20 anonim válasza:
Szerintem is az. Tegnap se tudtam aludni mert szüleim egész este tapsoltak a másik szobában
5/20 anonim válasza:
A munkáját elvesztőknek mikor van taps??
6/20 anonim válasza:
Majd amikor megmentesz egy-két életet kockáztatva a saját egészséged és életed.
7/20 anonim válasza:
Az eü-sök sem vesznek kenyeret tapsikoláson, semmi értelme, de kedves gesztus.
8/20 anonim válasza:
Még mindig jobb, minthogy egymásnak mennének az emberek...
9/20 anonim válasza:
Persze hogy az. Az egészségügyi dolgozók ugyanúgy végezték a munkájukat januárban és februárban, mint tavaly, vagy 10 éve. Mégse érezte senki, hogy tapsolni kellene ezért. De a képmutatás mindig is az emberiség erős oldala volt.
10/20 anonim válasza:
Láttam már videót külföldi orvosokról, akik azt mondták, szeretik, de ha igazán segíteni akarunk, maradjunk otthon.
Amúgy nálam lakótelepen tapsvihar meg füttyögés, hujjogás van 8-kor. Nem ártanak vele senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!