Esténkénti hőemelkedés mitől lehet?
Mióta tart? És mit jelent a hőemelkedés? Kor? Nem?
Sok mindenre utalhat ez a tünet. Ha hosszabb ideje fennáll akkor kivizsgálás szükséges, pl. vérvétel hogy megnézzék van-e valami fertőzésed esetleg.
a puffadás kb 1 hónapja, majdnem minden nap, főleg du-este
hőemelkedés ritkán fordul elő (bár ritkán is mérem) de ez is csak 37,2-37,3 körül szokott lenni
21/N
és ilyenkor mi a teendő? mert ha bemegyek az orvoshoz, h néha puffadok és ritkán 37,2 a hőm, elzavar, mert van akinek alapból ilyen a szervezete...
esetleg vmi diéta, vitamin???
hát akkor vmikor elmegyek hozzá
megpróbálok minél előbb, de egyetemistaként folyton ingázom :/ első az egészség :)
köszönöm a válaszokat!
esetleg ha vki még olvassa a kérdésemet, és volt már hasonló vele, akkor leírhatná az ő saját tapasztalatát :)
Régen nekem is volt ilyen,elmentem dokihoz és kiderült hogy tüdőgyulladásom van:/
Ezenkívül nem volt szinte semmi más tünet
az szép :O
és mitől alakulhatott ki? voltál előtte beteg, náthás vagy vmi? mert nekem semmi bajom nincs és nem is volt ezen kívül
Nem emlékszem már elég régen volt
A lényeg hogy menny el minél hamarabb dokihoz,ne járj úgy mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!