Mi ez? :S Félek!
A rémálom betudható a hőemelkedésnek, akkor általában rosszat szokott álmodni az ember.
Itt pontos diagnózist senki sem fog mondani, szerintem ha nem múlik el, akkor irány az orvos.
Lehet vírus, amit étellel vittél be.
Én is pánikos vagyok és ha van valami testi tünetem, sokszor halálfélelmem is van, tudom milyen :S
Tereld másra a gondolataidat, kapcsolódj ki és várj pár napot.
Az is lehet, hogy kicsit kevés lett a vas a véredben a menstruáció után, de lehet, hogy ez magától helyreáll, csak egy kis ingadozás.
Ha nem múlik, menj el háziorvoshoz egy vérvételre, de amúgy se árt időnként, legalább megnyugszol, hogy minden rendben van.
Köszönöm a válaszokat :)
Azt hiszem, mostanra kicsit jobban lettem, tegnap pl. már hőemelkedésem sem volt, és az a szörnyű rossz közérzet is elmúlt. Szerintem a hasam a ludas, ugyanis tegnap eléggé fájt... nem görcsölt, hanem szúrt össze vissza, olyan furcsa :S De most már az is jobb :)
Én is gondoltam a menstruációra, mert alapból összevissza jön meg nekem, meg régebben akárhányszor vérvételen voltam, mindig mondták h vérszegény vagyok. Viszont múlt héten sokat is ettem, az is lehetett az ok:S Még érzem h teljesen nincs rendben minden, de már jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!