Minden ember tévét néz folyton esténként? Kutyás csoportban lévő videókat néztem, amit kitettek és üvölt a tv.
Kutyát videózták, mit csinál és szól alatta a tv. Minden magyar háztartásban ennyire törvényszerű tévét nézni?
Lesz kutyám, küldtek róla videót, de mindkettő alatt pofazik a tv. Furcsa, mert nem nézek tévét, de ha néznék is, videó készítése alatt biztos nem lenne bekapcsolva. Telefonon keresztül ennyire zavar. 😃
Mondjuk nem sokkal furcsább, mint videózni és posztolni életünk minden jelentéktelen percét.
Amúgy a TV elég jó háttér zajnak. Én dokumentumfilmeket, sportműsorokat, ASMR videókat teszek be gépezéshez háttér zajnak.
Nem.
Nekem nincs tévém.
Meg kutyám se.
Van tv-m,de nem kapcsoltam be 15 eve. Van kutyam.
Filmet szoktam nezni youtubon halkan,hogy a kutyam kozben tudjon aludni.
Ezen én is szoktam gondolkodni. Nincs egyértelmű válasz rá, mert ha egy esti időszakban mész a városban (bármelyikben), akkor találsz utazó-, kukázó-, vendéglátó helyen ülő-, tömegközlekedési eszközön ülő-, stb. embereket, akik (épp) nem TV-znek. Így tehát vannak, akik nem TV-znek.
Viszont mégis sokan TV-znek.
Azt a háttérzaj dolgot nem értem. Nem fogadom el.
Ha nem nézek valamit, akkor nem indítom el, kapcsolom be a levegőnek. Tévét azt nézni kell, az nélkül csak üres pofázás.
Zene az más, mert hallgatni szokták, de egész nap üvölt a YouTube például, rosszul lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!