Mit tegyek ha a szomszédom megfenyegetett, hogy elrakja a kutyámat lábalól (mert mmegugatja a postást, meg pár "nem a napokban barnult ember"), és végig fogja veregetni a redönyt esténként és a konvektor kivezetését is végig fogja rugdosni/verni (? )
Vidd el a kutyát egy kutyaiskolába, ahol megtanítják neki, hogy fogadjon szót.
Vagy csukd olyan helyre a kutyát, ahonnan nem lát ki az utcára és így nem fog ugatni.
Tényleg nem kell egy kutyának mindenkit megugatni, aki elmegy a ház előtt.
Azért gondolj bele a szomszéd helyzetébe is!
Miért lenne köteles hallgatni a te kutyád ugatását.
Ha azonban kárt tesz neked, vagy zaklat, azt te sem vagy köteles tűrni!
én értem nem is az hogy hallgatnia kell a kutya ugatást, mert azzal egyet értek hogy nem kell ugatnia egész nap, de
1,nem ugat egész nap, sőt szinte alig ugat mivel legtöbbszőr bent van a házban, és ha ugat is az csak nappal(nem számít hangoskodásnak csak 10 óra után)
2, ő miatta ugat legtöbbet mivel odaáll a kapunk elé és ott cukkolja, és ha elküldöm akkor még neki áll feljebb.
van olyan hogy csendháboritás.
mindegy de nem kioktatást kértem, hanem hogy mit lehet tenni ez ellen amit jogilag megtehetek. mert ez egy vén öregúr és ezzel élvezkedik hogy basztatja a másikat (elnézést a csúnya szóért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!