Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt, hogy mivel...

Miért hiszik azt, hogy mivel egyedül élek egy lakásban, akkor nekem semmi dolgom, és mindig szívességet akarnak kérni, mivel biztos ráérek?

Figyelt kérdés

Tény, egyedül élek, és szeretek lustálkodni ha nem a munkahelyemen vagyok, de már unom, hogy a barátok, ismerősök, ha segítség kell nekik (pl. felújítás, cipekedés, építkezés, stb) mindig megtalálnak, hogy ugyan már, mi dolgom, biztos ráérek!

Kezdem úgy érezni, hogy kihasználnak. Nem azért élek direkt így, hogy másokra áldozzam a szabadidőm, még ha tényleg nincs is semmi dolgom épp! Mert ha akarnám, akkor a magam kedvére is tudnék barkácsolni meg hasonlók.

Összeveszni nem akarok velük, de hogy rázzam le őket, hgy ne én legyek mindig az , aki "épp ráér" ?

2020. nov. 6. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szintén egyedül élek, az én ismerősi körömnek az a mániája, hogy akkor itt alszanak. Mert nem Pesten élnek, mert az büdös, koszos, fújfúj, de itt a mozi, a buli, innen megy a repülő, én meg egyedül vagyok, akkor nyilván itt alszanak.

Hát nyilván nem. Én simán megmondtam, hogy azért élek egyedül, mert egyedül akarok lenni, nem szállásadó néni vagyok.

2020. nov. 6. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
ja! én dettó így járok,ráadásul engem magánbanknak, vagy b..nak gondolnak.
2020. nov. 24. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!