Miért hiszik azt, hogy mivel egyedül élek egy lakásban, akkor nekem semmi dolgom, és mindig szívességet akarnak kérni, mivel biztos ráérek?
Tény, egyedül élek, és szeretek lustálkodni ha nem a munkahelyemen vagyok, de már unom, hogy a barátok, ismerősök, ha segítség kell nekik (pl. felújítás, cipekedés, építkezés, stb) mindig megtalálnak, hogy ugyan már, mi dolgom, biztos ráérek!
Kezdem úgy érezni, hogy kihasználnak. Nem azért élek direkt így, hogy másokra áldozzam a szabadidőm, még ha tényleg nincs is semmi dolgom épp! Mert ha akarnám, akkor a magam kedvére is tudnék barkácsolni meg hasonlók.
Összeveszni nem akarok velük, de hogy rázzam le őket, hgy ne én legyek mindig az , aki "épp ráér" ?
Szintén egyedül élek, az én ismerősi körömnek az a mániája, hogy akkor itt alszanak. Mert nem Pesten élnek, mert az büdös, koszos, fújfúj, de itt a mozi, a buli, innen megy a repülő, én meg egyedül vagyok, akkor nyilván itt alszanak.
Hát nyilván nem. Én simán megmondtam, hogy azért élek egyedül, mert egyedül akarok lenni, nem szállásadó néni vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!