Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vonz titeket zavaros múltú...

Vonz titeket zavaros múltú pasi? Vonzódtok az ilyenekhez?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 15:22
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Beteg f @ sz. Vonzódik hozzád akinek hat anyja van.
2020. nov. 4. 18:57
 32/50 A kérdező kommentje:
Kétszer voltam eddig életem során pszichiátrián, mindkétszer megjártam a zártosztályt is. Nem, nem onnan írok, mert ott elveszik ilyenkor a telefont. 1 órát lehet nálad napközben.
2020. nov. 4. 19:13
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Juuujj, valaki nagyon badass, grrr :D

Amúgy a kommentjeid alapján te max. egy 13 éves kislánynak jönnél be, aki most fedezte fel a crazyshit.com-ot és azt hiszi, pszichopata.

2020. nov. 4. 19:25
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, kinek kellenél így? :D

2020. nov. 4. 19:27
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: "Bejövök?"

Egyöntetű válasz: "Nem"

Kérdező: "Akkor kapjátok be, brühühü"

2020. nov. 4. 20:46
 36/50 A kérdező kommentje:
Azt sem tudjátok, mi az, hogy férfi. Jajjjj, művész lelkületű, jajjhhhhjj. Festeni szokott. Jaajjj. Gondolom, hogy vasárnaponként meg a díszb.zit játsza a templomban.
2020. nov. 4. 20:49
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

A barátom tényleg fest (én írok), mindketten azok a művészlélek típusok vagyunk, és emellett eljárunk canyoningozni, raftingolni zip-line-ozni, barlangászni, sziklát ugrani.

De neked valószínűleg ezek is unalmasak, mert egyikünk se kezelésre szoruló mentális beteg. És még meglepő, hogy senkinek nem kellesz?

23/L

2020. nov. 4. 21:19
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell díszb*zinak lennie, csak simán ne legyen olyan pszichiátriatöltelék, elmebeteg állat, mint te. Ugyan miért jönnék össze egy olyan pszichopata f @ szkalappal, aki egyik percről a másikra minden indok nélkül megölhet?!

A férfiasság egyébként felénk a józanságot, a megfontoltságot, a komolyságot jelenti. Egy ilyen ember képes fenntartani egy családot, nem egy kiszámíthatatlan, hibbant szerencsétlen elmebeteg.

2020. nov. 4. 21:22
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy férfias. Egy nyomorult hülyegyerek vagy.
2020. nov. 4. 21:24
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
És ha a közeljövőben indíték nélkülinek tűnő gyilkosság történik Magyarországon, tök jó itt van ez a kérdésed, és egyúttal az IP-címed is.
2020. nov. 4. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!