Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vonz titeket zavaros múltú...

Vonz titeket zavaros múltú pasi? Vonzódtok az ilyenekhez?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 15:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
93%
Bár egyáltalán nem fejtetted ki, így több dologra is lehet gondolni, de alapvetően semmi vonzó nincs abban, ha egy férfinak nincs rendezve az élete vagy a múltbeli terhek a mai napig nyomják a vállát.
2020. nov. 4. 15:25
 2/50 anonim ***** válasza:
2%

Nem, nem vonz! Egy férfinak előttem ne legyen titka! Egy férfi legyen becsületes, családszerető, tiszta múltú, normális szakmával és biztos jövedelemforrással! Továbbá vasárnaponként járjon templomba és reggelente borotválkozzon! Ne legyen a haja hosszabb 5 centinél! Szeresse az anyját és velem élje át az első aktusát! Természetesen a dohányzás is kizárt, alkoholt csak ünnepnaponként ihat és akkor is módjával.

Én magam is egy qrva unalmas ember vagyok.

2020. nov. 4. 15:31
 3/50 anonim ***** válasza:
86%
Inkább eltántorít.
2020. nov. 4. 15:31
 4/50 anonim ***** válasza:
75%
mi számít zavarosnak? megrépázátl egy vaddisznót?
2020. nov. 4. 15:35
 5/50 A kérdező kommentje:
Akinek titkai vannak. Olyan titkok, amiket csak az tudhat, aki a legintimebb közelségbe kerül hozzá. Grrrrr
2020. nov. 4. 15:40
 6/50 anonim ***** válasza:
86%
Ez mit jelent?
2020. nov. 4. 15:40
 7/50 anonim ***** válasza:
86%
Ha egyszer két hetet töltöttem pszichiátrián, mert anyám rajtakapott amint a nagynéném képére maszturbálok. Ez elég zavaros?
2020. nov. 4. 15:41
 8/50 anonim ***** válasza:
72%

Páromnak olyan múltja van, hogy ha egy karakter lenne egy könyvben, arra csak a számat húznám: "Komolyan? Ez még egy fiktív történethez képest is abszurd"

Nem imponál, de nem is tántorított el. A személyisége miatt szeretem.

2020. nov. 4. 15:42
 9/50 anonim ***** válasza:
81%

Az én férjem nyolcadikos korában ráírta a sulifolyosó falára zsírkrétával hogy "3,14na f @ sz együtt bassz".

Mit tagadjam, ne könnyű az élet egy nehézfiú mellett.

2020. nov. 4. 15:46
 10/50 anonim ***** válasza:
42%
Általánosban papírgalacsinokba tömtem a taknyom és ráköpőcsöveztem az osztálytársaim fejére.
2020. nov. 4. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!