Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vonz titeket zavaros múltú...

Vonz titeket zavaros múltú pasi? Vonzódtok az ilyenekhez?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 15:22
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Olyan titkok, amikről Stephen King regényt írhatna.

Amúgy annyira unalmasak vagytok. Persze, hogy nincs semmiféle dolgaitok.

2020. nov. 4. 16:04
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Kuka.

A barátom érdekes a hobbijai, az ambíciói és a személye miatt, nem kell egy titkolózó alaknak lennie ezekhez.

2020. nov. 4. 16:21
 13/50 A kérdező kommentje:
Nekem voltak dolgaim, amiket nem mondtam el kívülállóknak eddig, csak azok tudják, akik velem együtt élték át őket. A legsúlyosabb talán a betörés, amikor is a város szélén lévő, 1 ember által lakott házba mentünk be éjszaka. Jó bulinak tűnt, és igazságszerint az is volt. Megdobta az adrenalint eléggé. Aztán volt olyan időszak, amikor az erdőbe jártunk ki esténként, és sátáni szeánszokat tartottunk. Tüzet gyújtottunk, körbeálltuk azt, és a Sátánhoz beszéltünk. Vegyesen voltunk fiúk, lányok, kb. 10-en. Elhatároztuk, ha éppen arra jár valaki, azt feláldozzuk a Sátánnak. Persze senki nem járt arra, ki is járt volna akkor, abban az időpontban. Aztán olyan is volt, hogy egy bácsinak kigyulladtak a szalmabálái. Ránk fogták, hogy mi gyújtottuk ki, de nem mi voltunk, tényleg nem (már ez is mutatta a hírnevünket). Ebből később lett az a történés, hogy rám és haveromra légpuskával lőtt az öreg, de nem talált el minket. Az, hogy sokszor voltunk atom részegek, az volt az alap. Egy kisvárosról van szó, mi mást csináljon az ember? Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de tuti voltak még dolgaink, csak nem emlékszem. Azokban az időkben éltem 14-15-16 éves koraimat, ma már majdnem 30 vagyok.
2020. nov. 4. 16:41
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Stephen King?

Mármint legyen veszett? Vagy az nem elég, és valami ősi isten bábuja legyen?

2020. nov. 4. 16:41
 15/50 A kérdező kommentje:
*De a legfontosabb, hogy összetartottunk. Volt összetartás. Ha egyvalaki bajt csinált, mi kussoltunk, mert kiálltunk mellette. Ez a legszebb az egészben.
2020. nov. 4. 16:45
 16/50 A kérdező kommentje:
A Stephen Kinget némi túlzással írtam.
2020. nov. 4. 16:48
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogy a "zavaros múlt" alatt egy hülyeségekkel teli és elpocsékolt (annyi, de annyi jobb dolog van, mint részegen fetrengeni) kamaszkort értesz?

Szegény Stephen King, akinek sok műve a rasszizmust, a homofóbiát, a bántalmazást és a családon belüli erőszakot dolgozza fel. Túl sokat látsz a fiatalkori hülyüléseidbe.

2020. nov. 4. 16:56
 18/50 A kérdező kommentje:

Túl sokat látok bele, tényleg? Betörni valakihez az semmi. Mai napig emlékszem a lakó rémült arcára. Hát igen, ez semmi. Légpuskával lőnek rád, az is semmi, teljesen természetes. Meggyanúsítanak bűncselekménnyel, amit el sem követtél? Sátáni szeánsz keretén belül akarsz feláldozni, meggyilkolni valakit. Ez igen, minden nap ezt csinálják a fiatalok. És hol voltak a szülők? Nem-e itt jön képbe a nevelés tragédiája? Szülői tragédia? Hol van a gyerek? Biztos szeánszot tart az erdőben, elvitte a késedet is. Ja, akkor jól van, majd hazajön.

Szóval nem kellene beleokoskodni más életébe, mert fogalmad sincs, hogy ezen dolgok mögött mik bújtak meg. Hogy jobb volt kint az erdőben a Sátánhoz beszélgetni, mint otthon.

2020. nov. 4. 17:08
 19/50 A kérdező kommentje:
De mondtam, hogy a Stephen Kinget némi túlzással írtam. Sajnálom, hogy nem tudsz rajta túllépni, leragadsz rajta.
2020. nov. 4. 17:15
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

A betörés esetén megérdemeltétek volna a feljelentést, mert nem lehet tudni, hogy mit okoztok ezzel a lakónak. A saját hülyeségeddel ne árts másnak, mert szánalmas.

A légpuskás esetet ti provokáltátok ki, igazából örömmel olvastam volna, hogy eltaláltak volna titeket. Ok nélkül voltatok lenézve és megvetve, így nem tudlak titeket sajnálni.

Ezt a sátános dolgot valószínűleg annyira gondoltátok komolyan, mint a barátnőim és én, hogy megidézzük Bloody Mary-t: semennyire. Poénnak jó, de egyébként senkit nem érdekel, hogy ti milyen képzelt figurához suttogtak éjszaka. Áltasd csak magad, hogy komolyan gondoltátok, de már egy légpuskától összeszar###tátok magatokat. A gyilkossághoz gyomor kell, ami neked nincs.

Nem, ezek nem mindennapi dolgok, mert a legtöbb fiatal nem egy unatkozó senki, hanem értelmesen tölti az idejét. Tanulnak, dolgoznak, utaznak, sportolnak, művészeteket űznek és nem csődtömegek, akik az alkoholban találják meg az örömüket.

A szülői felelősség létező dolog, de nem fogható rá minden, például a betörés sem.

A kérdésre válaszolva nem kellene ilyen férfi, mert tartanék attól, hogy ezt az ostoba énjét nem nőtte ki, és köszönöm, de nekem ilyen alak sosem kellene.

2020. nov. 4. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!