Mit csináljak, hogy a 21 éves lányom ne rajongjon a homoszexuális szerelemért és ne írjon ilyen témában történeteket és füzeteket?
Nem leszbikus, ezt leszögezte, és nem is lenne bajom, ha az lenne. Csak könyörgök, legalább fiú-fiú párosokat, akik kitalált karakterek, ne imádjon! Van valami kínai írónő, akinek van kettő vagy három története. Oda-vissza van értük. Azt mondja, az mellékes, hogy mindketten fiúk, a lényeg az, hogy az írónő hogyan írja és bontja ki a történetet, halad a szereplők reálisan kinéző kapcsolatával, és ez mennyire szép. Ha ennyire szereti a romantikát, miért nem talál végre magának egy fiút vagy egy lányt?
Vett egy két ujj vastag füzetet, aminek a negyedét már teleírta. Úgynevezett "fanfiction" ötletekkel. Amikor benyitok hozzá egy kérdésért, mindig a gépe előtt ül és gépel vagy ír. Egyszer már kidobtam a füzetét, hogy kezdjen el a valóvilágban élni, de lement a szemeteshez és kihalászta. Ragaszkodik ehhez. Szerintem mindegyik fiú, férfi furcsán nézne rá, ha megtudnák a hobbiját. Tény, saját történet ötletei is vannak, amik nem egyneműek szerelme és nem is attól az írótól van, de de a nagyrészük az.
Nem akarom, hogy egyedül, vénkisasszonyként végezze. Ezek mellett kreatív gyermek, rajzolt, festett, plüssöket varrt... de amióta beleszerelmesedett az írónő történeteibe és csak azokat olvassa és azokról ír, egyiket sem látom, hogy csinálná. Nem akarom, hogy ennyire eltávolodjon a való világtól.
Ezen kívül nincs vele probléma, segít az itthoni tennivalókban, tanulmányokkal sincsen gond, de ez az egy dolog teljesen kiakaszt, hogy így megy el mellette az élet.
Itt még 19 volt.....
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Nem kéne kamuzni!!
Ki nem szarja le itt, ebben a témában, hogy te utálod-e az animéket, az ázsiai kultúrát, a meleg szerelmi történeteket vagy akármi mást? A gyerekét normális ember nem ekézi azért, mert másmilyen az érdeklődése, mint az övé, és végképp nem fog belepofázni abba, hogy a saját életét hogyan alakítja, amennyiben a "gyerek" nem élősködik másokon. Akibe ennyi tolerancia sem szorult, aki annyira szűk látókörű, hogy azt hajlandó csak elismerni normálisnak és helyénvalónak, ahogyan ő élvezte a fiatalságát, az tényleg ne szüljön inkább. Nem fog jót tenni a gyerekének, hiába lenne az a szándéka, csak túl hülye ahhoz, hogy ezt felfogja.
Úgy ellenszenves neked az anime, hogy végignéztél mondjuk kettőnél többet (ami nem a Dragon Ball Z), vagy úgy, hogy azt se tudod, miről beszélsz, csak megláttál egy rószaszín hajúra rajzolt lolit az interneten, és eldöntötted, hogy az egész egy phaszság?
Én tökre elfogadom, hogy mindent utálsz a világon, ami még új neked, egészen addig, amíg mások fanfiction füzetét nem baszod ki a kukába a személyes ellenszenved okán. Mert a kérdező ezt csinálta, és én erre a történetre reagáltam (azért éppen neked címezve a választ, mert te voltál, aki helyeselte ezt a viselkedést).
És, baj a más vélemény? Nem azért van ez a program? Itt mindenki közölheti a véleményét. Elég baj, hogy akinek más, porig alázzák. Máshol is olvastam, hogy ide mennyi liberális hülye jár. Igazuk van! Elenyésző a normális, gondolkodó, segíteni akaró emberek száma.
Képzeljék, Dragon ballt se néztem, se mást, mert egyszerűen nem érdekelt. Utálom a fantasyt (a szó is milyen hülyén néz ki), Gyűrűk ura, Harry Potter, egyik se az én világom. Más az érdeklődési köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!