Mit csináljak, hogy a 21 éves lányom ne rajongjon a homoszexuális szerelemért és ne írjon ilyen témában történeteket és füzeteket?
Nem leszbikus, ezt leszögezte, és nem is lenne bajom, ha az lenne. Csak könyörgök, legalább fiú-fiú párosokat, akik kitalált karakterek, ne imádjon! Van valami kínai írónő, akinek van kettő vagy három története. Oda-vissza van értük. Azt mondja, az mellékes, hogy mindketten fiúk, a lényeg az, hogy az írónő hogyan írja és bontja ki a történetet, halad a szereplők reálisan kinéző kapcsolatával, és ez mennyire szép. Ha ennyire szereti a romantikát, miért nem talál végre magának egy fiút vagy egy lányt?
Vett egy két ujj vastag füzetet, aminek a negyedét már teleírta. Úgynevezett "fanfiction" ötletekkel. Amikor benyitok hozzá egy kérdésért, mindig a gépe előtt ül és gépel vagy ír. Egyszer már kidobtam a füzetét, hogy kezdjen el a valóvilágban élni, de lement a szemeteshez és kihalászta. Ragaszkodik ehhez. Szerintem mindegyik fiú, férfi furcsán nézne rá, ha megtudnák a hobbiját. Tény, saját történet ötletei is vannak, amik nem egyneműek szerelme és nem is attól az írótól van, de de a nagyrészük az.
Nem akarom, hogy egyedül, vénkisasszonyként végezze. Ezek mellett kreatív gyermek, rajzolt, festett, plüssöket varrt... de amióta beleszerelmesedett az írónő történeteibe és csak azokat olvassa és azokról ír, egyiket sem látom, hogy csinálná. Nem akarom, hogy ennyire eltávolodjon a való világtól.
Ezen kívül nincs vele probléma, segít az itthoni tennivalókban, tanulmányokkal sincsen gond, de ez az egy dolog teljesen kiakaszt, hogy így megy el mellette az élet.
21 éves vagyok, és már egy ideje írok ilyeneket. (Páromnak is mutattam, neki tetszett) Mi a baj vele?
Az írás - témától függetlenül - rengeteg jótékony hatással rendelkezik, fejleszti a képességeit.
A szerelem meg szerelem. Nem lesz más, mert valakinek történetesen ugyanaz van a lába között, mint a kedvesének.
Talált egy hobbit. Ilyenkor mindenki hajlamos bepörögni és csak arra fókuszálni, legyen az bármi.
Majd visszatér a többi hobbihoz is. Nekem is folyton hullámzó, hogy mikor mire jön meg az ihlet/kedv.
Hagyd már, hadd csináljon amit szeretne, nem árt senkinek.
Hű ha maga tudná mennyi ilyen lány van aki szereti a yaoit (engem is beleértve) nagyon megdöbbenne :D Főleg mostanában, iszonyat elterjedtek. Pár éve létrejött egy wattpad nevű alkalmazás ahova tömegével írhat bárki ilyet, szóval ez is dobott rajta még egyet. Nincs semmi gond a lányával.
19/L
Én 15 éves korom körül konkrétan a "sorozatgyilkosokért" voltam oda. (Creepypasta - különösen Jeff the killer/Jeff, a gyilkos volt a kedvencem)
Ennek ellenére minden hasonló, valós esemény (nem feltétlenül gyilkosság, hanem "csak" kísérlet, baleset, ilyesmi) elborzaszt, és természetesen eszem ágában se lenne ilyesmit elkövetni.
Ehhez képest a yaoi-szerelem semmiség. Amúgy nagyon sok lányra jellemző.
Hogy mit csinálj?
Mondjuk kezdésnek viselkedj szülőként, és ne ellenségként!
Aztán viselkedj felnőttként! Egy 5 évesnek is primitív és vérciki dolog a dolgait kidobálni, egy felnőttét meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!