Egy lány aki mióta visszautasított, állandóan a pasijairól beszél. Miért?
Figyelt kérdés
Egy ideig fűztem egy lányt, és miután komolyra akartam volna vele fordítani a dolgot, visszautasított. Viszont én mazochista, jóba maradtam vele. Azóta ha találkozunk, akkor sokszor beszél az exeiről, hogy lehet találkozni fog vele, illetve hogy kikkel kavargatott régebben. Vagy pedig küldözget képeket, hogy mennyire tetszett/tetszik neki egy csávó. Ezt miért csinálja? Pont nekem beszél/küldözget dolgokat ilyenekről... Ennyire alacsony érzelmi intelligenciája lenne, vagy csak szimplán lesz*r engem? Vagy netán féltékennyé akarna tenni? De annak meg mi értelme lenne... Vagy csak le akar koptatni? Netán sikerült betöltenem a f*sza kis b*zibarát szerepet?2020. nov. 3. 12:59
11/13 anonim válasza:
Hány évesek vagytok 16-17? Azoknál szokás ez.
12/13 A kérdező kommentje:
Én 22, a csaj 19. De ő tényleg egy 16-17 éves módjára viselkedik, nagyon éretlen. Ráadásul ezek után meg össze jön a volt palijával...Viszont én se vagyok különb, mert naiv voltam, és belementem a hülye dedós játékaiba, mikor tudtam nagyon jól, hogy ez lesz a vége. Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 3. 17:49
13/13 anonim válasza:
Szerintem felejtős, amúgy meg nyugodtan mondd meg neki, hogy nem vagy kíváncsi a palijaira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!