Egy lány aki mióta visszautasított, állandóan a pasijairól beszél. Miért?
Egyszer én is megcsináltam ezt, de szándékosan. Tudtam jól mit csinálok, de a srác sehogy se akarta felfogni hogy nem érdekel. Ismerősök voltunk, akik tényleg néha segítenek egymásnak? tudtunk beszélgetni, aztán egyszer csak elkezdte az elbszott nyomulást. Mikor a tudtára adtam többször is, hogy velem nem lesz semmi, akkor se tudta feldolgozni az információt. Szóóval elkezdtem kerülni személyesen, aztán ezt a pasi “mutogatást”, aztán csak irkálta hogy van-e kedvem ide vagy oda menni, hát mondom ilyen nincsen. Azóta már nem is beszélek vele, ignoráltam.
Elgondolkoztam, hogy lehet pszicho volt egy kicsit. Jobb az ilyet kerülni.
Ez mind érthető, és jogos is, de én szinte nem is keresem a csajt. Tudomásul vettem, hogy mi a helyzet, és már rég továbblépnék, ha nem csinálná ezt folyamatosan. Nem írok neki, egyedül snapchaten szoktunk küldözgetni random képeket egymásnak, de ennyi. Vagyis ő legtöbbször az exéről, meg a palijairól. Aztán legutóbb mikor találkoztam vele, akkor is ő akart átjönni hozzám. Majd átjött, és ott megint elkezdett beszélni a srácos ügyeiről. Ennek nemtudom mi értelme.
A #4-es válaszolóval tudok egyet érteni, mivel tényleg nagyon figyelem- és szeretethiányos a csaj. És szerintem neki csak az a lényeg, hogy jóba maradjon velem, mert így megkapja tőlem a figyelmet... Persze addig amíg nem lesz valakije, mert utána megyek a levesbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!