Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az tényleg genyóság, ha...

Az tényleg genyóság, ha valaki csak megfázott és úgy megy vásárolni meg mindenhova hogy kicsit köhög, talán tüsszög?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy egyesekkel annyira elszaladt a ló, hogy allergiás köhögésbe is belekötnek, nekem pl porallergiám van, otthon tudok takarítani és ezzel kordában tartani, szabad levegőn nincs baj, de máshol zárt térben gondot okoz, ha nem figyelnek a pormentesítésre, pl munkahelyeken a klímaberendezés lehet kritikus.
2020. nov. 2. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, a nyálcseppeket kell megfognia a maszknak, mert azon utazik a vírus, nem önmagában, ezért cseppfertőzés. Persze, én is láttam már fura megoldásokat, pl horgolt maszkot. Viszont a függöny anyagok sem egyformák.
2020. nov. 2. 22:59
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

12

Mondjuk ha tüsszentenem kell én bizony megemelem a maszkot.A kezemet oda teszem.Vagy egy zsebkendőt.De nem tüsszentek a maszk alá.

2020. nov. 2. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Engem korona előtt is zavart, mikor valaki csak a náthát is behozta, és direktbe szenvedett meg köpködött.

Pont egyik nap láttam Sinsayben egy csajt, ahogy szanaszét köhögte a boltot. Volt rajta maszk, de gyorsan mozgott a polcok, fogasok közt, meg se nézett semmit, csak ment gyorsan. Közben olyan fuldokolva köhögött, hogy folyt a könnye. Ha felülről néztem volna, úgy nézett volna ki, mint régen a Pac-Man, hogy tuti, minden kis folyosóra menjen be.

2020. nov. 3. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk tunetmentes koronavirus fertozott, aki nathas, es kozben spricceli szet a virusos taknyot, nyalat, pedig csak nathas.
2020. nov. 3. 03:03
 16/17 anonim válasza:
61%
Nem az.
2020. nov. 3. 06:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Egész tavasszal borzasztóan allergiás voltam, ahogyan minden más tavasszal is.

Ha tüsszenteni merèszeltem munkába menet (maszk le, zsepibe tüsszentès, zsepi kidob, kezet fertőtleníteni) úgy néztek rám mint a vères rongyra.

Értem hogy járvány helyzet van, értem hogy sokan félnek, de muszáj eljutnom dolgozni miközben allergizálok, nem nagyon van más választásom.

2020. nov. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!