Az tényleg genyóság, ha valaki csak megfázott és úgy megy vásárolni meg mindenhova hogy kicsit köhög, talán tüsszög?
12
Mondjuk ha tüsszentenem kell én bizony megemelem a maszkot.A kezemet oda teszem.Vagy egy zsebkendőt.De nem tüsszentek a maszk alá.
Engem korona előtt is zavart, mikor valaki csak a náthát is behozta, és direktbe szenvedett meg köpködött.
Pont egyik nap láttam Sinsayben egy csajt, ahogy szanaszét köhögte a boltot. Volt rajta maszk, de gyorsan mozgott a polcok, fogasok közt, meg se nézett semmit, csak ment gyorsan. Közben olyan fuldokolva köhögött, hogy folyt a könnye. Ha felülről néztem volna, úgy nézett volna ki, mint régen a Pac-Man, hogy tuti, minden kis folyosóra menjen be.
Egész tavasszal borzasztóan allergiás voltam, ahogyan minden más tavasszal is.
Ha tüsszenteni merèszeltem munkába menet (maszk le, zsepibe tüsszentès, zsepi kidob, kezet fertőtleníteni) úgy néztek rám mint a vères rongyra.
Értem hogy járvány helyzet van, értem hogy sokan félnek, de muszáj eljutnom dolgozni miközben allergizálok, nem nagyon van más választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!