Hogy reagálnál, ha celeb lennél és paparazzik tucatjai követnének mindenhova?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 22:49
A kérdező szavazást indított:
Magasról tennék rá, ignorálnám őket
Összehaverkodnék velük
Hízna a májam, hogy mindenhova díszkíséretem van
Biztonságérzetet adna, hogy mindig körülvesznek egy csomóan
Próbálnám elküldeni őket melegebb éghajlatra
Összeverném őket a kocsim lökhárítójával
Trauma lenne, minden nap sírva aludnék el
Igyekeznék ki sem menni az utcára
Velük fizettetném ki a Starbucks kávét meg a mekis kajámat
Ha celeb lennék, keményen drogoznék, azt se tudnám mi van
40 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ha celeb lennék akkor ugyan olyan "változatos" ruhákba járkálnék mint amilyenben itthon is vagyok.
Ha minden nap ugyan az a ruha van rajtam sokat nem tudnak kezdeni a képekkel. Mégis miért fotóznának, ha tényleg minden kép ugyan olyan? Azt se tudnák megmondani, hogy friss kép-e. Esetleg a helyszínek változnának és kész. Sok fotós nem lenne a nyomomban.
2/11 anonim válasza:
Szerintem kevered a celeb es a hiresseg szot. A celeb egy senki, aki mindenutt latszodik, es abbol el, annak el, hogy mutatjak, beszelnek rola.
Egy hires emberert is rajonganak, kivancsiak ra es penzt csinalnak minden hirbol. De biztos, hogy nincs szuksege erre.
Bujkalnek, idonkent fotost rugdosnek es kamerakat tordelnek. No vagyok, ha ferfi lennek, gutautest kapnek talan.
3/11 anonim válasza:
egy kerthelységes etteremben nagyot finganék mikor kozel jönnek.
4/11 anonim válasza:
Kihasználnám jótékonysági célokra... ha fotóznak, magam elé tennék egy táblácskát, hogy pl. "ennek az állatotthonnak adományozz", és nagyon jó fej lennék a paparazzikkal, én a pofámat adom, ők meg terjesszék szépen, amit én akarok
5/11 anonim válasza:
Minden nap olyan helyeken kezdenék, hogy nemibeteg gondozó, swinger klub, spermabank, pszichiátriai gondozó, stb. Legyen miről írniuk, aztán mennék a dolgomra.
6/11 anonim válasza:
Valszeg attól függ, hogy mitől és hogyan lettem, milyen fajta "celeb"...
7/11 anonim válasza:
Aki a mai világban celeb lesz, az vállalja a mai világi celebséggel járó következményeket.
8/11 anonim válasza:
Nagyon rosszul viselném, ugyanis a lételemem teljesen az ellenkezője ahhoz az életvitelhez, amit a celebek folytatnak.
9/11 anonim válasza:
Most akkor ezt úgy képzelem el ahigy Amerikában követik a hírességeket (mert itthon nem követik annyian a celebeket). Ezzel jár vagy sem én biztos rosszul viselném. Azzal nem érek egyet aki azt mondja hogy aki híres az szókjon hozzá, mivel mindenkinek joga van a magánélethez. És ha még sza.ni sem mehetsz el mert követnek az biztos zavaró.
10/11 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb rémálmom az ilyen életvitel, nem bírnám az anonimitás hiányát. Többek közt ezért se lennék soha híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!