Te szeretsz mindenhová időben, akár előbb megérkezni, vagy inkább utolsó perces, "kicentizős" vagy?
Inkább a kicentizös kategóriába sorolom magam, de ez 5-10 perccel a megbeszélt idlö elöttet jelenti.
Viszont ha messzebbröl megyek és több esély van csúszásra, akkor elöbb indulok, és inkább várok valamennyit pluszban, minthoyg elkéssek.
Időben indulok. Nem szeretem a bocs ,dugó volt nem jött a busz stb...kifogásokat...
Tiszteletlenség mások idejével játszani.
Én abszolút nem tudom kiszámítani, pláne a városi tömegközlekedést. Ha időben oda akarok érni, akkor 10-20 perccel előbb ott leszek, ha erre nem figyelek annyira, akkor 10 percet kések.
Igyekszem amúgy inkább előbbb ott lenni.
Én főleg olyankor nem szeretem a késést, ha valakivel nagy nehezen végre találkozni tudunk, meg van beszélve 6-ra, én esetleg direkt tovább maradtam a melóban, hogy addig lekössem magam. Ő pedig 6-ra nincs ott és közli, hogy negyed órát késni fog..
Én nagyon korán szoktam mindenhova odaérni. Van, hogy akár fél-egy órával is, és bemagyarázom magamnak, hogy "mi van ha rossz lesz a forgalom" vagy "mi van ha ő is túl korán érkezik".
Mindig várnom kell, de egyszerűen nem tudok magamra szólni, hogy később induljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!