Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te szeretsz mindenhová időben,...

Te szeretsz mindenhová időben, akár előbb megérkezni, vagy inkább utolsó perces, "kicentizős" vagy?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 07:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában próbálom úgy időzíteni, hogy előbb érjek oda, más kérdés viszont, hogy ez nem mindig sikerül.
2020. ápr. 22. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én minden téren kicentizős vagyok. Ha hívnak, hogy legyek ott x időpontban akkor általában mindig 1 perccel hamarabb jelenek meg.

De tanulmányaim terén is ilyen kicentizős vagyok. Ugyebár küldik most classroomon a házikat időhatárra, de előre soha nem dolgozok. Mindig aznapit készítem el.

Ha pedig úgy érzem, hogy sok akkor kiszelektálom a feleslegesebb házikat és csak azokat készítem el amelyek hiányában súlyos következményekre számíthatok.

2020. ápr. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!