Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A transzneműséget el lehet...

SIDLER22 kérdése:

A transzneműséget el lehet fogadni?

Figyelt kérdés

Most nem társadalmi szintre gondolok hanem az egyénre.

Ha az ember elég határozott és elvi okokból nem akar ezen változtatni

(például azért mert ő ilyennek született és ezért ilyen is fog maradni. vagy azért, hogy ne egy felemás teste legyen hanem amilyen neműnek született akkor külsőre nézzen is ki jól a saját nemébe)

akkor ezzel tud az illető együtt élni? Vagy ez a testi-lelki különbség olyan zavaró, hogy öngyilkosság, depresszió és satöbbi lesz belőle előbb-utóbb?

2020. nov. 1. 20:59
1 2
 11/15 Vuk-91 ***** válasza:
100%
9: Boldogságot és békességet kívánok!
2020. nov. 5. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tudom elfogadni, hogy az vagyok. Ez egy átok. Inkább születtem volna ciszneműnek
2020. nov. 9. 15:11
 13/15 anonim válasza:
Nagyon jóakérdésed én a hormonban szinte iztos vagyok a műtétben nembiztos
2020. nov. 15. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el lehet fogadni. Akár transzneműnek születsz akár nem, dgy csodás ember vagy
2020. dec. 8. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:
A Jeanette Justforfun nevű híres magyar transzvesztita nyilatkozta egyszer, hogy ő régen nemet akart váltani, de aztán mégsem tette meg, és most boldog transzvesztitaként. Civilben heteró, házas férfi, gyereke is van, csak néha beöltözik női ruhába és elmegy ide-oda. Nagyon szimpatikus figura különben, érdemes rákeresni.
2021. jún. 20. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!