Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért köszön minden nőnek...

Miért köszön minden nőnek “kezét csókolommal” egy 35 éves férfi?

Figyelt kérdés

Edzőteremben dolgozom, 24 éves nő vagyok. Ez a pasi rendszeresen így köszön nekem és a kolléganőimnek is. Nem orvos vagy professzor, úgy tudom, hogy építkezéseken dolgozik kőműves segédként jelenleg.

Miért nem sziával köszön mint mindenki más, mi baja lehet? Ennyire többnek tartja magát másoknál? A férfi kollégáimnak is jó napot kívánokkal köszön. Olyan mintha lenézne minket.

2020. okt. 30. 13:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Régivágású.
2020. okt. 30. 20:26
 22/25 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, látod milyen illemtudóak itt a válaszolók veled, akik kezét csókolommal szeretnek köszönni??? Süt a szavaikból az a jóindulatú illemtudó illem, nem?? :DDD Vicces. Egyébként szerintem is modoros a túlzott udvariaskodás és mások amiatti lenézése, mert ők nem értik alapból. Esetleg mások, akik nem udvariaskodnak, mással vannak elfoglalva az életükben, mondjuk dolgoznak, nem hagyományos köszönéseket tanulmányoznak.
2020. nov. 9. 00:12
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez azert van, mert az illem, sok varosi inkabb fiatal szokasabol ki van kopva. Mig mondjuk a szuleim generacioja en 32 vagyok, a fel eletet videken toltotte, vagy az egesz gyerekkorat, ahol mas a stilus. Van ido nyugodtan beszelgetni, az embereknek fontos hogy a masik jol erezze magat, es megadja a tiszteletet, mert egy kozosseg.

Sokan nem ehhez vagyunk szokva...

2020. nov. 9. 10:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

“ Szerintem és a kollégáim szerint is ezzel akarja éreztetni hogy több nálunk”

Mert ezek szerint több.

2021. febr. 27. 08:45
 25/25 anonim ***** válasza:

A kérdés régi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni:

“ Szerintem és a kollégáim szerint is ezzel akarja éreztetni hogy több nálunk”

Hát, kérdező, tőletek biztos, hogy több.

Mert ti - már ami az illemet illeti - egy kalap sz@rt se értek, ti seggfejek!

Legalább a NET - en tájékozódnátok a köszönési formákról, ha már a műveltségetek ennyire hiányos, bár ez nem feltétlenül csak a ti hibátok....hanem a suttyó szüleitek felelőssége is......

Nem tudom, hogy te és a zseniális kollégáid milyen kő alól másztatok elő, de húzzatok vissza a mocsárba, mert ilyen felkészültséggel oda valók vagytok!

dec. 3. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!