Miért köszön minden nőnek “kezét csókolommal” egy
35 éves férfi?
Figyelt kérdés
Edzőteremben dolgozom, 24 éves nő vagyok. Ez a pasi rendszeresen így köszön nekem és a kolléganőimnek is. Nem orvos vagy professzor, úgy tudom, hogy építkezéseken dolgozik kőműves segédként jelenleg.
Miért nem sziával köszön mint mindenki más, mi baja lehet? Ennyire többnek tartja magát másoknál? A férfi kollégáimnak is jó napot kívánokkal köszön. Olyan mintha lenézne minket.
Már megbocsáss, de ritka primitív bagázs vagytok ti ott mindnyájan.
Egyetlen műveltebb nincs köztetek, aki elmagyarázta volna nektek a frankót?
2020. okt. 30. 13:45
12/25 anonim válasza:
Lehet, hogy játssza egy kicsit az agyát ezzel, de aligha venném rossz néven, vagy értékelném lenéző viselkedésként, ha valaki illedelmesebben köszönne, mint a megszokott.
2020. okt. 30. 13:45
13/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az a normális, hogy az autószerelő zsigerből lesziáz.... 50+-os vagyok....
2020. okt. 30. 13:47
14/25 anonim válasza:
Szerintem kicsit idejét múlt, hiszen nem szokás kezet csókolni, de még is ez talán kicsit illedelmes és kedveskedő, még is csak nem csával köszönök egy kedves ideggennek, aki hölgy. Inkább azt érezteted, hogy gyengéd és figyelmes vagy. Nem olyan unalmas. Én még a szép jó napot szoktam használni. Ez nem a tanultságnak szól, hanem a női nemnek. :)
2020. okt. 30. 13:56
15/25 anonim válasza:
Ti sem voltatok ott, amikor az észt osztogatták! Jó ég! Milyen nevelést kaptatok ti? Pont, hogy megadja a tiszteletet nektek, ti meg ezen megsértődtök. Milyen orvos vagy professzor!? Prolik vagytok vagy ti?
2020. okt. 30. 14:58
16/25 anonim válasza:
Már elnézést de nagyon retardált vagy.
2020. okt. 30. 15:13
17/25 anonim válasza:
Kérdező ha leqrwazna az tetszene, ribi?
2020. okt. 30. 16:18
18/25 anonim válasza:
én is mindenkinek, jónapot, jóreggelt, üdvözlöm, dícsértessékkel szoktam köszönni, még a haverjaimnak is
2020. okt. 30. 16:49
19/25 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy viccből írod-e... :D Mindenesetre én szoktam gondolkozni, hogy végülis a "jónapot" miért nem fordul elő tegeződős, baráti viszonyban. Mármint pl. összetegeződtem a párom szüleivel, utána "kiakadtak" ha jónapottal köszöntem nekik, de a jóreggelt az valamiért nem volt fura. Pedig igazából miért ne kívánhatna jó napot az ember azoknak akikkel tegeződik?
(Szüleimmel pl. sokszor köszönünk egymásnak úgy, hogy "szépjónapot", pedig tegeződünk.)
Bocsi az offért, csak random eszmefuttatás. :'D
2020. okt. 30. 16:53
20/25 anonim válasza:
Én anyámnak úgy szoktam köszönni, hogy: Üdvözlégy Mária! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!