Miért van az, hogy sok ember szó szerint megőrül csak azért, mert késik egy játék megjelenése?
Ez annyira szánalmas. Halálos fenyegetést küldözgetnek, emrt késik a cyberpunk 2077 megjelenése? Dedó komolyan.
Volt amikor 17 évesen vártam a bf1-et, de nagyon!!! mégis amikor kiderül, hogy 2 hónap múlva jelenik meg nem rohantam fejjel a falnak, nem kezdtem el őrjöngeni.
Sajnos sokan vannak, akiknek nincs józan értékrendjük és értékítéletük. Akik képtelenek értelmes, épeszű emberként gondolkodni és döntéseket hozni. Ilyenek - sajnos - mindig is voltak, csak ugye ha videojátékokkal kapcsolatos valamilyen negatív viselkedésforma, akkor az kb. tízszer nagyobb figyelmet kap, mintha más lenne az abnormális viselkedés kiváltó oka.
Hány olyan ember van, aki képes halálosan megfenyegetni valakit, vagy akár többre is, csak azért, mert valaki nem érez szerelmet iránta? Hány olyan van, aki pusztán egy kis pénzért képes ölni? Vagy aki fegyverrel beront egy iskolába, csak mert épp nem jött össze neki valami?
Tudom, ez nem tartozik szorosan a kérdés tárgyához, de sajnos vannak - sokan -, akik képtelenek reálisan és civilizáltan viselekdni. Sokuk valamilyen trauma, vagy alaposan elhúzódó negatív behatás miatt vált ilyenné, egy részük meg eredendően híján van a civilizált és empatikus viselkedésnek. Nem tudják felmérni a cselekdeteik súlyát, vagy egyszerűen csak képtelenek normális mederbe terelni az életüket, és az ilyen helyzetekben "nagynak", erősnek érzik magukat. Végre most ők vannak felül, ők azok, akik most nyomást gyakorolhatnak másokra. (Legalábbis ezt hiszik.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!