Mennyire gáz, ha a haverom házibuliján hétvégén én nem ittam alkoholt? Megvoltam hívva, de én nem iszom alkoholt és mindenki nagyon nézett és próbáltak rábeszélni. Van még más olyan fiatal aki elvből nem iszik?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 19:54
11/18 anonim válasza:
persze vannak kivételek , de ez a többségre jellemző.
13/18 anonim válasza:
Nem gáz, de ha szereted vmelyiknek az ízét, nyugodtan ihatsz egy keveset, egy kicsi nem árt.
14/18 anonim válasza:
Az a gáz, hogy megpróbáltak rábeszélni. Értelmes ember nem próbál másokat káros szenvedélyre rávenni. Nem jó emberekkel barátkozol.
15/18 anonim válasza:
Jól tetted, hogy nem ittál, sokkal jobb józanul el lenni a többiekkel.
16/18 anonim válasza:
Nem gaz . En sem iszomsoha alkohol meg uditot se.
17/18 anonim válasza:
13as vagyok, az a 4 agyhalott aki leszavazott, magyarázza már el, hogy miért. Ha pl. vki szereti a bort vagy sört, semmi baja nem lesz attól, ha hetente/havonta megiszik 1 pohárral...
18/18 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi bajod attól, ha egyszer jól bebaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!