Mennyire fura/szokatlan, ha egy kb. 20 év körüli fiatal hisz a szellemekben? Kerülnétek egy ilyen embert?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 21:33
1/9 anonim válasza:
Nem fura. Mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne és amit jónak lát. Meg ez megint egy olyan dolog amiről azt sem lehet mondani lehetetlen és azt sem, hogy nem az. Mert ezt élő ember nem tudja egyértelműen megmondani.
2/9 anonim válasza:
Nem fura. Abban hisz amiben akár. És ha nem fáraszt ezekkel a dolgokkal folyamatosan akkor nincs okom kerülni. Ettől nem lesz rossz ember. Csak ne akarjon állandóan erről beszélni.
3/9 anonim válasza:
A szerelem nem hit kérdése. Amikor megérkezik, megtudod. .)
4/9 anonim válasza:
Én elég sok fiatalt ismerek, aki hisz a szellemekben, paranormális jelenségekben. Én nem feltétlenül kerülném, de én nem hiszek bennük.
5/9 anonim válasza:
Bocs, félreolvastam. szellemekben vs szerelemben
6/9 anonim válasza:
Vannak ennél vadabb hitek is. Pl. vannakolyanok, akik egy többes személyiségű csodatevő lényben hisznek, amelyik megteremtette a világot, de egyszer már a lakóinak többségét árvízzel legyilkolta.
7/9 anonim válasza:
Én 45 vagyok és hiszek bennük. Mivek tapasztaltam már parajelenségeket. Nem érdekel, ha valakinek negativ véleménye van erről.
8/9 anonim válasza:
Én barátkoznék vele
Hogy van egy olyan ember mint én :)
9/9 anonim válasza:
Én most is hiszek benne
És örökké hinni fogok
Nem érdekel mit gondolnak rólam,léteznek
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!